Amíg én megjártam Londont majd kicsit megfázva, de nagyon boldogan és élményekkel gazdagon hazatértem, egyre csak jöttek a hírek, hogy milyen izgalmak várnak még ránk, sorozatokban és filmekben.

Először is itt van végre a 13. Doktor,  kellően furcsa és izgalmas új ruhában, megújult időgéppel.

 

13.jpg

 

Jodie Whittaker idén Karácsonykor veszi át a Tardis kulcsát Peter Capalditól, és 2018 őszén indul önálló kalandokra, mint a sorozat első női Doktora.

A tovább mögött jön a Királynő és a Legendás állatok.

 

Bizony, kiderült, hogy Olivia Colman alakítja majd II. Erzsébet királynőt a The Crown 3. és 4. évadában. Azt még nem lehet tudni, hogy Fülöp herceget ki játssza majd, de az biztos, hogy a legnépszerűbb választás a közönség körében jelenleg David Tennant. Az interjúk tanúsága szerint David Trnnantnek Olivia Colman is örülne, hiszen már a Broadchurch-ben is brillíroztak együtt. A The Crown 2. évada december 8-án érkezik a Netflixre, a sorozat folytatásáról utána tudhatunk majd meg részleteket.

 

olivia-colman.jpg

 

Végül tegnapi hír, hogy 2018. november 16-án, egy év múlva érkezik a mozikba a Legendás állatok és megfigyelésük folytatása Fantastic Beasts: The Crimes of Grindewald (Legendás állatok: Grindewald bűntettei) címmel, ennek örömére az első képet is kiadták a filmhez, amelyen már Jude Law is látható, mint az ifjú Dumbledore. Mondom én, hogy izgalmak jönnek!

 

mineku.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://puffcinq.blog.hu/api/trackback/id/tr7913121804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ChristineJane 2017.11.17. 22:36:16

Első ránézésre nagyon fura ez a ruha a Doktoron, remélem, mozgásban jó lesz! Olivia Colmannek nagyon örülök, ellenben a Legendás állatok most valahogy nem hoz lázba. (Azért persze meg fogom nézni...)

PuffCinq · http://puffcinq.blog.hu/ 2017.11.17. 22:49:45

@ChristineJane: szerintem a Doktor ruhája mozgásban nagyon jó lesz, én a nadrágot simán bevállalnám!:D

IamSherLocked 2017.11.28. 09:34:12

Szerintem tök menő ruhája van. :) A legendás lények engem se annyira hoz lázba.

ChristineJane 2017.12.01. 13:30:06

Egyébként, most jut eszembe, hogyha tényleg David Tennant jön Matt Smith után, mint Fülöp, az fordított regeneráció lesz, 11-ből 10 lesz.:D

PuffCinq · http://puffcinq.blog.hu/ 2018.05.16. 18:54:30

@ChristineJane: :D Annyira kár, hogy nem így lett! De nagyon remélem, hogy jó színészt választottak Fülöpnek!
süti beállítások módosítása