Miért nem szóltak Evansnak?

2022.04.03. 14:52

Agatha Christie-ből sosem elég! Nemrég Matthew Goode kapcsán írtam az egyik legjobb történetéről, Kenneth Branagh Halál a Níluson-adaptációja pedig még látható a mozikban. De ami a legizgalmasabb, hogy áprilisban Hugh Laurie mutatja meg, mit tud!

 

evans.jpg

 

Április 12-én mutatja be a BritBox azt a háromrészes sorozatot, amelyet Hugh Laurie írt és rendezett, Agatha Christie Miért nem szóltak Evansnak? (Why Didn't They Ask Evans?) című regénye alapján. A regény 1934-ben jelent meg először, és azóta is töretlenül népszerű.

A történet szerint a"Miért nem szóltak Evansnak?" egy haldokló utolsó szavai. Bobby Jones, aki hallja e szavakat nyomozni kezd, ki volt a férfi, iratokat ugyanis nem talál nála. Csak egy gyönyörű fiatal nő fényképét...

Hamarosan kiderül, hogy a férfi gyilkosság áldozata lett. Bobby itt már nem állhat meg, egyre csak gyűlnek a rejtélyes kérdések. Szerencsére merész segítőtársa is akad, Lady Frances Derwent személyében. Bobby és Frankie hatalmas elszántsággal ered a gyilkos nyomába, pedig ők sincsenek biztonságban...

A sorozathoz már érkezett egy rövid előzetes, amelyből látszik, hogy Hugh Laurie is föltűnik majd egy kis szerepben, de a főszerep abszolút a nyomozó fiataloké, nézzétek:

 

 

És ha mindez nem lenne elég, azt is elmondom, hogy a sorozatban Emma Thompson is szerepelni fog. A tovább mögött meg is nézhettek egy jelenetet vele.

 

 

Ha tetszett a cikk és nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és ajánlókról, akkor kövesd A Kihagyhatatlan blogot a Facebookon is, és csatlakozz A Kihagyhatatlan csoporthoz is! Várok mindenkit szeretettel! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://puffcinq.blog.hu/api/trackback/id/tr9017793245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ChristineJane 2022.04.03. 15:54:10

Ó, Lucy Boyntont (Frankie) a Bohém rapszódia óta nagyon bírom. Will Poultert még nem sok mindenben láttam, de kíváncsian várom. Hugh Laurie meg <3 <3. (Kenneth Branaght imádom, de az Agatha Christie-adaptációkkal akkor is túlzásba viszi...)

PuffCinq · http://puffcinq.blog.hu/ 2022.04.03. 16:21:20

@ChristineJane: ez valóban jobbnak tűnik, mint Kenneth Branagh eddigi feldolgozásai, kíváncsian várom. És persze Hugh Laurie <3 <3.

vincentmarvinjules 2022.04.04. 14:03:44

juhúúú! köszi, nagyon !!!!
süti beállítások módosítása