Hugh Laurie újra az űrben

2022.09.29. 16:07

Azaz, több, mint két év után folytatódik az Avenue 5 című sci-fi vígjáték sorozat. A második évad 2022. október 10-étől látható az HBO műsorán és az HBO Max kínálatában.

 avenue-5-season-2.jpeg

 

Előzetes a tovább mögött, kattintsatok! :)

 

 

Mint az előzetesből is látszik, a sorozat humora néha próbára teszi a nézőt, de én ennek ellenére, vagy talán éppen ezért nagyon várom. Hugh Laurie-t pedig mindig öröm látni! Legutóbb Agatha Christie Miért nem szóltak Evansnak? c. regényét adaptálta képernyőre, ő maga rendezte, és játszott is benne. A sorozatról így írtam a sorozatjunkie-n: "2022-ben a BritBox jóvoltából Hugh Laurie-tól kaptunk egy könyvhű adaptációt, és az a kijelentés, hogy tőle kaptuk most egyáltalán nem túlzás: ő írta és rendezte mindhárom epizódot, és még egy apró, de izgalmas szerepet is eljátszik. Laurie több interjúban elmondta már, hogy a Miért nem szóltak Evansnek? az egyik legkedvesebb Agatha Christie-regénye, gyerekkora óta nagyon szereti, és nagy vágya volt, hogy egyszer mozgóképre vigye. Ez a szeretet és lelkesedés látszik is az adaptáción, én minden percét élveztem." A teljes írást ITT találjátok.

 

 

Ha tetszett a cikk, és nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és ajánlókról, akkor kövesd A Kihagyhatatlan blogot a Facebookon is, és csatlakozz A Kihagyhatatlan csoporthoz is! Várok mindenkit szeretettel! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://puffcinq.blog.hu/api/trackback/id/tr5817942850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ChristineJane 2022.09.29. 17:53:13

Imádom Hugh Laurie-t, de az Avenue 5-ot nem tudom elviselni, sajnos. Még a plakát is idegesít...

Az Agatha Christie adaptáció ellenben tényleg remek, bármikor meg tudom nézni.

PuffCinq · http://puffcinq.blog.hu/ 2022.09.29. 17:57:15

@ChristineJane: az Avenue 5 szerintem azért azért annyira nem rossz, de kétségtelenül megosztó. Én adok neki még egy esélyt.
süti beállítások módosítása