Kezdjük most a romantikával! :) A The Idea of You című film Robinne Lee azonos című, regénye alapján készült. Főszereplője Solène Marchand (Anne Hathaway). Solène 39 éves, sikeres galériatulajdonos és édesanya. Amikor elkíséri lányát egy fesztiválra, mindenre fel van készülve, csak arra nem, hogy éppen ő szeret bele az egyik híres zenekar fiatal énekesébe, Hayes Campbell-be (Nicholas Galitzine). Lehetséges-e, hogy a nagy korkülönbség és eltérő élethelyzetük ellenére Solène és Hayes vállalják érzelmeiket és kapcsolatukat?

 

idea2.jpg

 

Az alább látható előzetes alapján még nem tudom eldönteni, hogy a The Idea of You kiváló guilty pleasure lesz-e csupán, vagy klasszikus romantikus vígjáték, mint például az a történet, amely biztosan inspirálta is: a Sztárom a párom. Egy biztos, én megnézem a filmet, 2024. május 2-án érkezik az Amazonra

 

 

A "tovább" mögött pedig egy kiváló pszichothriller vár Titeket. A Patricia Highsmith regényei alapján, Andrew Scott főszereplésével készülő Ripley. A sorozatról, amely 2024. április 4-én érkezik a Netflixre, már többször írtam a blogon, mert nagyon-nagyon várom. Most a hosszú előzetesét nézhetitek meg, kattintsatok!:)

 

 

ripley-vf2-768x432.jpg

 

Ha tetszett a cikk, és nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és ajánlókról, akkor kövesd A Kihagyhatatlan blogot a Facebookon is, és csatlakozz A Kihagyhatatlan csoporthoz is! Várok mindenkit szeretettel! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://puffcinq.blog.hu/api/trackback/id/tr1918347819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ChristineJane 2024.03.07. 18:37:49

A The Idea of Youban én sem vagyok még biztos, de Nicholas Galitzine jelenleg mindenben jöhet.:D
A Ripley pedig mestermű lesz, az már most látszik.:)
süti beállítások módosítása