Egy szavunk sem lehet, a Netflix tényleg nem tétlenkedik. Tavaly év végén befejeződött a Heartstopper 3. évadának forgatása, az új epizódokat még idén láthatjuk. A Patricia Highsmith regényei alapján, Andrew Scott főszereplésével készülő Ripley című sorozat is idén érkezik a platformra.

 

ripley-vf1-768x432.jpg

Andrew Scott a Ripley c. sorozatban - fotók: Netflix/Sorozatjunkie

 

És ha mindez nem lenne elég, már azt is biztosan tudjuk, hogy a Young Royals harmadik (és sajnos befejező) évada 2024 márciusában érkezik a Netflixre. A Ripleyhez és a Young Royalshoz is érkeztek már kedvcsináló képek, sőt, a svéd sorozatból egy újabb rövid jelenetet is kaptunk.

Először Ripleyt mutatom meg, a "tovább" mögött pedig érkezik a Young Royals és a Heartstopper.

 

 

És éppen ki akartam tenni ezt a bejegyzést, amikor megláttam a youtube-on, hogy már mozgóképes kedvcsináló is van a Ripleyhez, juhúú. Áprilisban érkezik:

 

 

A Young Royals harmadik évadából egész galériányi kép van már. Márciusig nem kell már sokat várni, ugye? :)

 

fotók: Netflix

 

És íme, itt a jelenet, amelyben természetesen megszólalnak gyönyörű svéd nyelven:

 

 

És végül, de nem utolsósorban: a Heartstopper. Itt is van egy kép, méghozzá a harmadik évad forgatásának utolsó napjáról. A harmadik évad a képregény negyedik és ötödik kötetét valamint a This Winter című kisregényt dolgozza fel, Charlie evészavarára és mentális egészségére koncentrálva

 

heartstopper-season-3.jpg

Joe Locke (Charlie), Alice Oseman (alkotó) és Kit Connor (Nick) a Heartstopper 3. évadának forgatásán - fotó: Netflix

 

Ha tetszett a cikk, és nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és ajánlókról, akkor kövesd A Kihagyhatatlan blogot a Facebookon is, és csatlakozz A Kihagyhatatlan csoporthoz is! Várok mindenkit szeretettel! :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://puffcinq.blog.hu/api/trackback/id/tr5918308215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ChristineJane 2024.01.22. 16:40:29

Juj, a Ripley előzetese most mindent visz, iszonyú jó! De a többit is nagyon várom. <3

PuffCinq · http://puffcinq.blog.hu/ 2024.01.22. 16:44:16

@ChristineJane: én is így vagyok! Két órája került ki, és megnéztem vagy tízszer. Alain Delon utolérhetetlen, de ez nagyon jó lesz! A Heartstoppert és a Young Royalst pedig minden szívdobbanással várom.:) <3
süti beállítások módosítása