Mindkét fiatal színészt sokat láthatjuk mostanában. Haladjunk most időrendi sorrendben! Jönnek a Marvel boszorkányai, szerelmes kamaszok és rossz csillagzat alatt született fiatal szerelmesek is.

 

joe-locke-agatha.jpg

 

A Disney+-on már elérhető a Mindvégig Agatha című sorozat első két része. Már el is kellene kezdenem nézni a sorozatot, hiszen nagyon vártam, mert Joe Locke is fontos szerepet kapott benne. Ez az alább látható hosszú előzetesből is kiderül:

 

 

A WandaVízió című sorozatot, amelyben Agatha először föltűnt, én nagyon szerettem, Joe Locke-ot pedig megnézném bármiben, úgyhogy remélem, a hétvégén már lesz időm erre a sorozatra is.

A "tovább" mögött jön még a Heartstopper és a Rómeó + Júlia is, kattintsatok!:)

Mondanom sem kell, hogy nem véletlen, hogy Joe Locke és Kit Connor egy bejegyzésben szerepel.:) Hiszen szerelmespárt játszanak a Heartstopper című sorozatban, amelynek már a harmadik évada érkezik a Netflixre hamarosan. Egészen pontosan 2024. október 3-án

 

nick_and_charlie.jpg

 

Hogyan segíthetünk annak, akit igazán szeretünk? Az már az alábbi előzetesből is kiderül, hogy ez lesz az évad fő kérdése. Charlie evészavara egyre súlyosbodik, Nick szíve pedig majd' megszakad, mert mindennél jobban szereti Charlie-t, de nem tudja, hogyan segítsen neki:

 

 

Mindeközben barátaik is a felnőtté válás nehézségeivel és izgalmaival néznek szembe. Biztos vagyok benne, hogy most is szívmelengető és érzelemgazdag évadra számíthatunk, csak győzzük kivárni.:)

Szerintem még nagyban beszélgetni fogunk a Heartstopper harmadik évadáról, amikor 2024. október 24-én Kit Connor a Broadway színpadára lép Rómeó szerepében.

 

randj.jpg

 

Shakespeare drámájának újragondolását Sam Gold rendezi, Jack Antonoff zenéjére. Júlia szerepében Rachel Zegler lép majd színpadra. Ahogy azt XXI. századi színházi előadásoknál már megszokhattuk, az előadáshoz kaptunk egy kedvcsináló klipet, majdhogynem trailert:

 

 

Nagyon jó lenne, ha valahogy hozzánk is eljutna ez az előadás. Kevés rá az esély, de ha esetleg bemutatja valamelyik mozi, feltétlenül szólok! Addig is Kit Connort a Heartstopper mellett megnézhetitek például A boldogságvirág című filmben.

Ha tetszett a cikk, és nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és ajánlókról, akkor kövesd A Kihagyhatatlan blogot a Facebookon is, és csatlakozz A Kihagyhatatlan csoporthoz is! Várok mindenkit szeretettel! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://puffcinq.blog.hu/api/trackback/id/tr1518497988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ChristineJane 2024.09.24. 15:22:54

Az Agatha a kritikák szerint nagyon jó, én is belevágok már lassan, a Heartstopper természetesen szívem csücske, de a Rómeó + Júliáról még nem tudom, mit gondoljak, olyan "meh". Tényleg jó lenne látni..., hogy meg tudjuk ítélni.

PuffCinq · http://puffcinq.blog.hu/ 2024.09.24. 16:12:52

@ChristineJane: a Rómeó + Júliával kapcsolatban nekem is kétségeim vannak. Valahogy úgy érzem, nem lesz középút, vagy borzasztóan rossz lesz, vagy elképesztően jó. Jó lenne meglátni.:))
süti beállítások módosítása