Ilyen melegben nem rossz egy kicsit álmodozni, és összegyűjteni, mit fogunk nézni hűvösebb napokon. Ezért most megmutatom nektek két sorozat és két film előzetesét, hogy mi vár ránk idén, és jövő év elején streamingen és moziban. Nagy összecsapások, szerelem, gyilkosság és még rinocéroszok is, bizony!

 

aidan-turner-rivals.jpg

 

Kezdjük Aidan Turner új sorozatával! A Rivals Jilly Cooper 1988-ban megjelent azonos című regényéből készült. A nyolc epizód várhatóan idén év végén érkezik a Disney+-ra. Az alábbi kedvcsináló előzetes a történetből sokat nem árul el, de engem már a zenéje megvett. Az biztos, hogy sok rivalizálásra, ármányra és szerelemre számíthatunk:

 

 

A másik sorozat szintén egy regény adaptációja. Elin Hilderbrand The Perfect Couple című regénye 2018-ban jelent meg. A történet szerint Amelia nagyon boldog, mert férjhez készül menni, és vőlegénye családja szeretettel fogadja. Amikor azonban a család összegyűlik az esküvőre, egy holttestet találnak a tengerparton. Minden fölborul és mindenki gyanús lesz. A sorozatban csak úgy sorakoznak a sztárok:  Nicole KidmanLiev SchreiberDakota FanningEve Hewson és Billy Howle. 2024 szeptember 5-én érkezik a Netflixre:

 

 

A "tovább" mögött jöjjenek a Gladiátorok és Amerika Kapitány. Érdemes lesz moziba menni.:)

Majdnem 25 évvel az első film után, hozzánk 2024. november 14-én érkezik a mozikba a Gladiátor második része.  Ezúttal Paul Mescal (aki mindenkit elbűvöl) és Pedro Pascal csap össze az arénában. Szerintem nem fognak csalódást okozni:

 

 

gladiator.jpg

 

Végül, de nem utolsósorban 2025. február 13-án érkezik a magyar mozikba a negyedik Amerika Kapitány-film, az Amerika Kapitány: Szép új világ. Most már Chris Evans nélkül, de Harrison Forddal, úgyhogy van miért várni.:) Az Agatha All Along nemrég megjelent előzetese egyébként is bizakodással tölt el, hogy jönnek még jó Marvel-produkciók:

 

 

Egy szó, mint száz, lesz mit nézni, csak bírjuk ki ezt a meleget. Kitartás! Egyetek fagyit, olvassatok sokat, ne mozduljatok ki.:)

 

Ha tetszett a cikk, és nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és ajánlókról, akkor kövesd A Kihagyhatatlan blogot a Facebookon is, és csatlakozz A Kihagyhatatlan csoporthoz is! Várok mindenkit szeretettel! :)

 

cap4.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://puffcinq.blog.hu/api/trackback/id/tr6918446539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ChristineJane 2024.07.18. 19:01:41

Paul Mescal és rinocéroszok?:) Ennél nem is kell több! De azért a többit is várom! Mindenki vigyázzon magára a melegben, olvasson sokat!:))

PuffCinq · http://puffcinq.blog.hu/ 2024.07.18. 19:05:36

@ChristineJane: Paul Mescallal és a rinocéroszokkal szerintem senki nem versenyezhet.:D
süti beállítások módosítása