Oké, az ifjú és tehetséges svéd színész nem is ment sehova, de tény, hogy márciusban véget ért a főszereplésével készült Young Royals. De hamar kiderült, így sem maradunk sokáig Edvin Ryding nélkül. 2024. május 31-én érkezik a Netflixre egy új svéd film, A Part of You (En del av dig / Egy részed) címmel, amelyben ő is szerepet kapott.

 

a_part_of_you2.jpg

Edvin Ryding, Felicia Maxime és Zara Larsson az A Part of You c. filmben

 

A film történetének leírása szerint Agnes (Felicia Maximeféltékeny a nővérére, Juliára (Zara Larsson ismert svéd énekesnő alakítja), aki népszerű az iskolában és ott van minden buliban. Juliának mindene megvan, amiről Agnes csak álmodik. Egy napon Agnes élete a feje tetejére áll, úgy tűnik, elérhet mindent, amire csak vágyik, de ennek nagy ára van... A filmből nemrég megnézhettünk egy jelenetet. most pedig hosszú előzetes is érkezett hozzá, amelyet a "tovább" mögött találtok.

 

 

Edvin Rydingről már többször írtam elismerően a blogon, először a Young Royals kapcsán így: "A sorozat érzelmi erejét egyértelműen a főszereplők alakítása adja. Edvin Ryding fiatal kora ellenére már eddig is ismert volt Svédországban, nagy sikerrel játszott például a Gåsmamman című krimisorozatban. Wilhelm szerepe nem véletlenül hozott számára nemzetközi népszerűséget. Nagy dolgok állnak még előtte. Mostani alakításában egyszerre van jelen a kamaszok bizakodása, dühe, nyugtalansága és érzékenysége. Egyetlen pillantásával képes megfogni a nézőt, pláne akkor, amikor merészen áttöri a negyedik falat, és egy kicsit kihívóan, kicsit fenyegetően egyenesen ránk tekint. Wilhelm herceg tudja, hogy figyelik, de nem hátrál meg." A teljes bejegyzést ITT olvashatjátok.

A blog 11. születésnapján a Gåsmamman című sorozatról írtam, akkor Edvin Ryding így került szóba: "Oké, bevallom, én eredetileg a legkisebb gyerek, Linus miatt kezdtem el nézni a Gåsmammant, hiszen Edvin Ryding játssza. A fiatal színész a sorozat indulásakor még csak tizenkét éves volt, az utolsó epizód megjelenésekor már tizenkilenc. Miközben Linus Ek traumatizált kisfiúból zaklatott kamasszá válik, Edvin Ryding színészi tehetsége is egyre inkább kibomlik, és megjelenik az az érzékenység, amely a Young Royalsban úgy elkápráztatott." A teljes bejegyzést ITT olvashatjátok.

Most az A Part of Youban egy újabb alakítását láthatom, már nagyon várom. A május vége egyébként is különösen jónak ígérkezik a Netflixen, hiszen érkezik Benedict Cumberbatch új sorozata.

 

Ha tetszett a cikk, és nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és ajánlókról, akkor kövesd A Kihagyhatatlan blogot a Facebookon is, és csatlakozz A Kihagyhatatlan csoporthoz is! Várok mindenkit szeretettel! :)

 

a_part_of_you.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://puffcinq.blog.hu/api/trackback/id/tr8118398839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ChristineJane 2024.05.10. 16:06:11

Izginek tűnik, de, de ugye, nem az lesz, hogy meghal a nővére, Agnes meg megkapja a pasiját és minden mást, ugye ennél összetettebb történet lesz? Amúgy <3 Edvin Ryding, várom. :)

PuffCinq · http://puffcinq.blog.hu/ 2024.05.10. 16:09:05

@ChristineJane: :)) Én is remélem, hogy ennél összetettebb lesz, és svédekben eddig még nem csalódtam. Meglátjuk.:)

gertrudstein 2024.05.10. 16:25:51

A svédek is tudnak hibázni. Ami gagyinak látszik, az gagyi is :(

PuffCinq · http://puffcinq.blog.hu/ 2024.05.10. 16:29:20

@gertrudstein: :D milyen csípősek vagyunk ma. Én továbbra is azt mondom, hogy nem ítélkezem előre, meglátjuk. Még nem tudom, svédül hogy mondják, hogy meglátjuk, de meg fogom tanulni.:)

vincentmarvinjules 2024.05.10. 16:33:52

Várjuk ki a végét! Lehet, hogy egy szórakoztató, romantikus tini film lesz, kitűnő színészekkel.
Az ajánló szuper! Én várom a filmet! :)

ChristineJane 2024.05.10. 16:34:42

@gertrudstein: @PuffCinq: én sem ítélkezem előre. Kíváncsian várom.:)
süti beállítások módosítása