A Netflix pedig máris kiadott egy olyan jelenetet az érkező évadból, amely után nem tudom, hogyan fogom kibírni 2024-ig. A jelenetben Wille és Simon a palotában találkoznak, de boldogságukat feszültség járja át, mert Simonnak valami fontos és komoly dolog miatt kellett megjelennie a királyi család előtt, csak azt nem tudjuk még, hogy mi miatt. Az egész jelenet úgy tökéletes, ahogy van, nézzétek:

 

 

És ezek után még várni kell a folytatásra! A Young Royalsról egyébként idén januárban írtam a blogon:

"A sorozat érzelmi erejét egyértelműen a főszereplők alakítása adja. Edvin Ryding fiatal kora ellenére már eddig is ismert volt Svédországban, nagy sikerrel játszott például a Gåsmamman című krimisorozatban. Wilhelm szerepe nem véletlenül hozott számára nemzetközi népszerűséget. Nagy dolgok állnak még előtte. Mostani alakításában egyszerre van jelen a kamaszok bizakodása, dühe, nyugtalansága és érzékenysége. Egyetlen pillantásával képes megfogni a nézőt, pláne akkor, amikor merészen áttöri a negyedik falat, és egy kicsit kihívóan, kicsit fenyegetően egyenesen ránk tekint. Wilhelm herceg tudja, hogy figyelik, de nem hátrál meg." - a teljes írást ITT találjátok.

A 2. évadról a sorozatjunkie-n írtam részletesen, még áprilisban:

"A Young Royals második évadjában tehát egy összetett, jól felépített történetet kapunk, ahol senki sem egyértelműen jó vagy rossz. A királynő álláspontját például éppúgy meg lehet érteni, mint Wille ellenállását. És bár a herceg az évad utolsó perceiben hatásos beszédet mond, még így sem biztos, hogy a következő szezonban mindenkinek sikerül kikeverednie a hazugságok és titkok hálójából. Ráadásul a harmadik évad lesz az utolsó, így azt hiszem, különösen izgalmas befejezésre számíthatunk." - a teljes írást ITT találjátok.

A Young Royals tehát jövőre véget ér, de számíthatunk még egy utolsó nagyon izgalmas és érzelemgazdag szezonra. Hogy a várakozás idejét megkönnyítsem, a "tovább" mögött mutatok nektek egy angol nyelvű interjút, amelyben Kattintsatok!:)

 

 

young-royals-scaled.jpg

 

Ha tetszett a cikk, és nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és ajánlókról, akkor kövesd A Kihagyhatatlan blogot a Facebookon is, és csatlakozz A Kihagyhatatlan csoporthoz is! Várok mindenkit szeretettel! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://puffcinq.blog.hu/api/trackback/id/tr2818247585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ChristineJane 2023.11.07. 17:33:09

Ó, jaj nekem, Wille bejön, és már elolvadok! Csak győzzem kivárni! Addig meg kellene néznem a Gåsmammant.:)

PuffCinq · http://puffcinq.blog.hu/ 2023.11.07. 17:36:02

@ChristineJane: hehe, a Gåsmammanról van gondolatom, de ez legyen még meglepi.:)
süti beállítások módosítása