Május 30-án érkezik a Netflixre Benedict Cumberbatch új sorozata, az Eric. A '80-as évek New Yorkjában játszódó sorozatot nagyrészt Budapesten forgatták, története a következő: Vincent (Benedict Cumberbatch) elismert bábművész, akinek kilencéves kisfia, Edgar hatalmas inspirációt jelent. Amikor egy napon Edgar az iskolába menet eltűnik, Vincent viselkedése egyre kiszámíthatatlanabbá válik. A férfi rögeszméjévé lesz, hogy csakis hatalmas bábja, Eric segíthet neki megtalálni a kisfiát.

 

eric2.jpg

 

A misztikusnak, izgalmasnak és szívfacsarónak ígérkező sorozathoz nemrég előzetes is érkezett, amelyet a "tovább" mögött nézhettek meg magyar felirattal.

 

 

Nem ez az első eset egyébként, hogy Benedict Cumberbatch gyermekét kétségbeesetten kereső édesapát alakít. Megtette már ezt a 2017-ben bemutatott The Child in Time című filmben. A The Child in Time Ian McEwan azonos című regényéből készült, amelyet én akkor el is olvastam, és így írtam róla:

"A The Child in Time Ian McEwan mesterműve, misztikus, könyörtelen és reményteljes egyszerre. Lapjain megtapasztalhatjuk, amit életében biztosan mindenki érzett már: az Idő képlékeny és megfoghatatlan tünemény, amely mindenkinek mást jelent. Ezt a regényt éreznünk kell, át kell engednünk magunkat a sodrásának." A teljes bejegyzést ITT olvashatjátok.

Azt nem tudom, hogy az Eric hat-e majd rám ilyen elsöprő erővel, de az már az előzetesből is látszik, hogy Benedict Cumberbatch ezúttal sem okoz csalódást.

 

Ha tetszett a cikk, és nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és ajánlókról, akkor kövesd A Kihagyhatatlan blogot a Facebookon is, és csatlakozz A Kihagyhatatlan csoporthoz is! Várok mindenkit szeretettel! :)

 

eric1.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://puffcinq.blog.hu/api/trackback/id/tr618395923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ChristineJane 2024.05.03. 15:56:13

Ez egyébként igaz történet? Már előre félek, hogy ki fog facsarni, de nagyon várom.

PuffCinq · http://puffcinq.blog.hu/ 2024.05.03. 15:58:53

@ChristineJane: amit olvastam róla az alapján nem, nem igaz történet. De attól még igen, rémesen ki fog facsarni...

vincentmarvinjules 2024.05.05. 15:11:57

"Az idő képlékeny és megfoghatatlan tünemény..." hát, ez gyönyörű :)
De jó lehet ez a regény!
A sorozatra nagyon kíváncsivá tettél!
Köszi az ajánlót!!!

gertrudstein 2024.05.05. 15:21:19

Aszta! Ezt nagyon várom! Ez a szerep méltó a színészóriáshoz <3. És micsoda történet!
Annyi rejtélyes, megmagyarázhatatlan jelenség van az életünkben...
Tyű, szóval, nagyon várom!
Szuper az ajánló!

ChristineJane 2024.05.07. 17:24:01

@gertrudstein: jó, hogy visszatért a színészóriás, hiányzott már. <3 :)

PuffCinq · http://puffcinq.blog.hu/ 2024.05.07. 17:27:08

@vincentmarvinjules: <3 @gertrudstein: <3 @ChristineJane: én amúgy megnézném már egy rom-comban is ezt az óriást.:)

ChristineJane 2024.05.07. 17:29:11

@PuffCinq: :D hehe, tulajdonképpen én is. Ideje lenne már!
süti beállítások módosítása