Change does not come unless you grab it by the hand.”

Már írtam róla nektek, hogy hamarosan érkezik a Mary és George című sorozat, amely Mary Villiers és fia, George felemelkedésének és bukásának történetét meséli el. A hétrészes sorozatot 2024. március 5-én mutatják be az Egyesült Királyságban, és remélem, eljut majd hozzánk is.

 

maryandgeorge.jpg

 

Jakab király 1614-ben emelte kegyeltjei sorába az akkor 21 éves George-ot, aki Jakab haláláig az uralkodó bizalmas tanácsadója és közeli barátja maradt. Kapcsolatuk valódi természete a mai napig vita tárgya, de kétértelmű leveleikből az tűnik ki, hogy szerelmi és szexuális kapcsolat volt köztük.

Annyi bizonyos, hogy I. Jakab uralkodása alatt George Villiers és a családja is nagyon magasra jutott, ezzel azonban az ifjú rengeteg ellenséget is szerzett. 1628-ban érte el a végzete, amikor egy katonatiszt leszúrta.

A sorozathoz most új előzetes érkezett, amely szerencsére már nemcsak a túlfűtött jeleneteket, de az intrikát is megmutatja:

 

 

A "tovább" mögött pedig jöjjön egy modern történet az elképzelt svéd királyi udvarból. Wille és Simon igazán szerelmesek, de az intrika így sem kevesebb.

Azaz végre megérkezett a hosszú előzetes a Young Royals harmadik, befejező évadához:

 

 

A sorozatot mi is biztosan láthatjuk, hiszen a Netflixen elérhető. A záróévadból novemberben és januárban is kaptunk egy-egy rövid jelenetet, de a fenti hosszú előzetes végre teljes képet ad arról, hogy mit várhatunk. Tudom, sokszor mondom ezt, de én tényleg számolom már a napokat.:) Az évad első öt része 2024. március 11-én érkezik, az utolsó, hatodik részt pedig március 18-án láthatjuk, csak azért, hogy izgulhassunk még egy kicsit Simonért és Willie-ért...

Ha tetszett a cikk, és nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és ajánlókról, akkor kövesd A Kihagyhatatlan blogot a Facebookon is, és csatlakozz A Kihagyhatatlan csoporthoz is! Várok mindenkit szeretettel! :)

 

young_royals_3_2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://puffcinq.blog.hu/api/trackback/id/tr2618322675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ChristineJane 2024.02.12. 18:44:17

Ó, Henry herceg!:D Akarom mondani George!:) (A Red, White and Royal Blue-hoz mikor jön ajánló?:))

Amúgy a Young Royalst várom nagyon, szerintem március 11-én kizárom a világot, és beülök a tévé elé.

PuffCinq · http://puffcinq.blog.hu/ 2024.02.12. 18:51:36

@ChristineJane: Jogos.:D Írni fogok a RWRB-ról hamarosan!

Igen, én is szeretném kizárni a világot, és Young Royalst nézni aznap, remélem, sikerül.:)
süti beállítások módosítása