Nem a szemetek káprázik, ugyanezt megírtam már az 5. évadról is. Azóta azonban kiderült, hogy Tom Ellis aláírt a sorozat 6. évadára. A Netflix be is rendelte a 6. évadot, és most úgy áll a helyzet, hogy 7. már tényleg nem lesz, de inkább most már ne mondjunk semmit biztosra.:)

 

lucifer.jpg

 

Az 5. évad egyébként 2020. augusztus 21-én indul a Netflixen, és lesz benne minden noir stílusú epizódon át a gonosz ikertestvér megjelenéséig, úgyhogy a szórakozás garantált. Az 5. évad előzetesét megnézhetitek a tovább mögött.

 

 

Ha tetszett a cikk és nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és ajánlókról, akkor kövesd A Kihagyhatatlan blogot a Facebookon is, és csatlakozz A Kihagyhatatlan csoporthoz is! Várok mindenkit szeretettel! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://puffcinq.blog.hu/api/trackback/id/tr7816103574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ChristineJane 2020.08.04. 14:54:16

Elképesztő, ezt a sorozatot nem bírják abbahagyni.:D De egye fene, valahogy még elviselem Tom Ellist...:D

PuffCinq · http://puffcinq.blog.hu/ 2020.08.04. 14:55:57

@ChristineJane: :DD nehéz lesz, de valahogy csak elviseljük...
süti beállítások módosítása