Kedves Olvasók!

Annyira hatalmába kerített engem Az ember a Fellegvárban világa, hogy a múltkori blogbejegyzésem után még magyarul is elolvastam, és közben nehezen tudtam másra koncentrálni, de most már ideje, hogy visszatérjek blogolni!

Ahhoz azonban, hogy visszarázódjunk a rendes kerékvágásba, kell egy kis bemelegítés, igaz? Ezért most két csodás talkshow-pillanatot hoztam el Nektek! Két csodás brit színésszel és egy amerikai komikussal. Nézzétek csak:

1. Tom Hiddleston és Stephen Colbert Shakespeare-párbaja:

Tom Hiddleston éppen az Árulás című darabbal van Amerikában, ennek kapcsán ugrott be a talkshowba. Természetesen szóba került a közelgő Loki-sorozat is, a színházi rituálék, és persze ki más mint Shakespeare. Ha Tom Hiddleston és Stephen Colbert találkozik, abból mindig valami szuper dolog születik:

 

 

A tovább mögött Andrew Scott érkezik!

 

2. Andrew Scottnál nagyobb Shakespeare-rajongó nincsen:

A Sherlock és a Fleabag zseniális és balkezes sztárja, legújabb sorozatát reklámozta éppen Stephen Colbert-nél, amikor szóba került minden drámaírók legnagyobbika. Ha valaha is kételkedtetek benne, hogy Shakespeare még aktuális és izgalmas, akkor csak Andrew Scottot kell meghallgathatnotok. Máris kiderül, hogy Shakespeare-nél fantasztikusabb drámaíró nincsen:

 

 

Körülbelül három hete derült ki egyébként, hogy Andrew Scott lesz A tehetséges Mr. Ripley egy hamarosan érkező új sorozatban. És ennyi nekem már elég is, máris tűkön ülve várom a sorozatot. Na, és Ti? :)

 

andrew_scott.jpg

 

 

Ha tetszett a cikk és nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és ajánlókról, akkor kövesd A Kihagyhatatlan blogot a Facebookon is, és csatlakozz A Kihagyhatatlan csoporthoz is! Várok mindenkit szeretettel! :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://puffcinq.blog.hu/api/trackback/id/tr2315224306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ChristineJane 2019.10.15. 18:10:27

Tom Hiddleston csak szerintem nyúzott egy kicsit? Egyébként az egész bejegyzés tökéletes, úgy, ahogy van!:)

PuffCinq · http://puffcinq.blog.hu/ 2019.10.15. 18:19:05

@ChristineJane: szerintem itt most jól néz ki, de az ehhehehehe nevetéseket már én is hiányolom egy ideje...

gertrudstein 2019.10.16. 13:08:12

igen, érdekel! :) :)
bocs, de nélkülük is :(

ChristineJane 2019.10.16. 18:54:57

@gertrudstein: általánosan elfogadott igazság, hogyha egy brit színész kifejezi Shakespeare iránti szeretetét, annál nincs csodásabb!:D
süti beállítások módosítása