Szeptember 2-án ünnepelte 60. születésnapját a világ legkedvesebb embere, a kiválasztott, aki kultfilmekben játszik és szereti a kutyákat: Keanu Reeves.

Persze nemcsak filmekben játszik, de gitározik és szenvedélyesen motorozik is, sőt most már könyvet is írt.

 keanu2572024m_1.jpg

 

China Miéville-lel közösen szerzett misztikus regénye, a The Book of Elsewhere angolul már kapható. A könyv kapcsán Keanu Reeves nemrég Stephen Colbert műsorában járt, ahol érzelmes beszélgetést folytattak Keanu Reeves karrierjéről és az élet nagy kérdéseiről.

Az alábbi videóban Keanu Reeves meghatóan mesél arról, hogyan változtatta meg az életét az idén 25 éves Mátrix:

 

 

A videót nézve én is majdnem elsírtam magam, hiszen a Mátrix nekem is nagyon sokat adott, és nem hiszem el, hogy már 25 éve annak, hogy bemutatták. Stephen Colbert és Keanu Reeves az élet nagy kérdéseiről folytatott beszélgetése sem kevésbé mély, de azért az már kellően vicces is. A "tovább" mögött megmutatom.:)

 

 

Ha Ti is elgondolkodtatok az élet univerzális nagy kérdésein és jót nevettetek, akkor most mesélek valamit, mielőtt visszatérünk Keanu Reeveshez. Észre vehettétek, hogy ebben a hónapban nehezen indult a blogolás. Már két hét eltelt szeptemberből, és ez még csak az első bejegyzés ebben a hónapban. Ennek azonban örömteli oka van. Újra iskolába fogok járni ugyanis. Posztgraduális képzésben gyermek- és ifjúsági irodalmi szakembernek tanulok, már ezen a héten. Nagyon várom már a sok izgalmas órát, az új ismereteket és az új ismerősöket. :) És biztosan nektek is sokat mesélek majd!

Keanu Reevesre visszatérve azonban egészen meglepődtem, hogy bár a szobám minden falát ő uralta (mint Neo) 13 éves koromtól úgy 23 éves koromig, eddig mégis csupán három filmjéről írtam itt, a blogon. Ezek pedig a következők:

Mátrix

Sok hűhó semmiért

Veszedelmes viszonyok

Sok hűhó semmiért (még egyszer, Erzsivel és Csillával közösen)

Úgyhogy csak annyit mondhatok, hogy a tanulmányaim mellett a blogot sem hanyagolom, és Keanu Reevesről is írok még, sokat.:) Jönnek még új ajánlók és izgalmas interjúk, csak győzzétek olvasni.:)

 

Kapcsolódó bejegyzés:

Benedict Cumberbatch és az élet nagy kérdései

 

Ha tetszett a cikk, és nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és ajánlókról, akkor kövesd A Kihagyhatatlan blogot a Facebookon is, és csatlakozz A Kihagyhatatlan csoporthoz is! Várok mindenkit szeretettel! :)

 

keanu_ado.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://puffcinq.blog.hu/api/trackback/id/tr5618487049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ChristineJane 2024.09.14. 16:37:32

Hát, ez az! Hol van a Holtpont, Az ördög ügyvédje, a Féktelenül, a Pár lépés a mennyország?:)) (Oké, a Ház a tónál nem kell, de az Édes november jöhet.:D)

A bejegyzés egyébként szuper, mint mindig!:) Hajrá a tanuláshoz. <3

PuffCinq · http://puffcinq.blog.hu/ 2024.09.14. 16:40:06

@ChristineJane: :D köszönöm a drukkolást, az ajánlókkal igyekszem! Tényleg.:))
süti beállítások módosítása