Mióta hazajöttem a ködös bányákból, egyre csak jönnek a jó hírek! Először is itt van a fantasztikus hír, amit a Disney Stúdió jelentett be: saját minisorozatot kap Loki, Skarlát Boszorkány és egyéb közönség kedvenc Mavel-karakterek. Az egészben persze az a legjobb, hogy a tévésorozatok is az eredeti, a filmekből ismert színészekkel készülnek majd. Loki szerepében Tom Hiddlestont láthatjuk majd tehát. Ennél jobb hír kezdetnek nem is kell.

 

loki-scarlet-witch.jpg

 

De van még tovább is! Végre premierdátumot kapott a Downton Abbey-film. A nemzetközi bemutató alig egy év múlva, 2019. szeptember 13-án lesz. Maggie Smith is visszatér!

A tovább mögött még több izgalmas hír vár rátok!

 

 

strike.jpg

 

 

 

 

 

  • És végre bejelentették, hogy Cary Joji Fukunaga rendezi a 25. James Bond - filmet, és ha abból indulunk ki, hogy a rendező fantasztikus hangulatú Jane Eyre - filmet készített, akkor ez James Bondnak csak jót tehet.

 

  • Végül pedig jöjjön két új sorozat, amelyet elkezdtem nézni. Az egyik A boszorkányok elveszett könyve, amely az HBO Go-n elérhető, és igazi guilty pleasure. A Deborah Harkness regénytrilógiája alapján készülő sorozat története először nem fogott meg, de a főszereplő (egy 1500 éves vámpírt alakító) Matthew Goode olyan lelkesedéssel tud beszélni arról, hogy boszorkányok, vámpírok és démonok küzdenek az Élet Könyvéért, hogy annak nem lehet ellenállni. Nézzétek:

 

 

A sorozatnak előzetese is van, íme:

 

 

  • És a végére hagytam a legjobbat, a másik sorozatot, amit nézek: a BBC Bodyguard című produkcióját. A Richard Madden és Keeley Hawes főszereplésével készült drámában egy Afganisztánból hazatért katonát a brit belügyminiszter védelmére rendelnek. A magányos és a háború borzalmait felejteni nem tudó testőr hamar politikai összeesküvések és érzelmi viharok középpontjában találja magát, ahogy egyre közelebb kerül a nőhöz, akit meg kellene védenie. De ne ijedjetek meg, a Bodyguard nem romantikus sorozat, ahol győz majd a szerelem. A főszereplők kapcsolata remekül föl van építve, és nem hirtelen előkapott klisék alapján találták ki. És ahogy a sorozatjunkie is írja, a legfontosabb az, hogy egy cinikus politikai drámát látunk, amelyben minden szereplőnek megvan a maga hátsó szándéka. A sorozat első húsz percéről pedig még évek múlva is beszélni fogunk, ebben biztos vagyok. Kihagyhatatlan.

 

 

body.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://puffcinq.blog.hu/api/trackback/id/tr5914251341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ChristineJane 2018.09.21. 15:38:41

Juj, az új Strike-ot már olvasom, nagyon izgi!:)) A többi dolgot is nagyon várom!
süti beállítások módosítása