Itt van az első előzetes az első Legendás állatok és megfigyelésük filmhez. Íme:

 

 

Én a legnagyobb Harry Potter rajongóhoz méltó lelkesedéssel várom ezt a filmet, tényleg. De ahogy több internetes oldal is megfogalmazta már, a fenti beharangozó előzetes "filmet csak nyomokban tartalmaz." Ez érthető is, hiszen a film nem jön hamar, 2016 novemberére várható. De a helyzet akkor is az, hogy a High Rise című filmhez tegnap érkezett előzetes most kicsit jobban fölkeltette az érdeklődésemet.

A High Rise J. G. Ballard brit író azonos című regényéből készült, világpremierje az idei torontói filmfesztiválon volt. Főszereplője Tom Hiddleston, aki beköltözik egy minden luxussal fölszerelt toronyházba. Az előzetesben minket is arról próbál meggyőzni, hogy csatlakozzunk hozzá. De a toronyházban valahogy minden félelmetes és titokzatos... A filmben szerepel Jeremy Irons is. Remélem, a High Rise-t is láthatjuk majd moziban az I Saw the Lighttal együtt! Előzetes a tovább mögött!

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://puffcinq.blog.hu/api/trackback/id/tr458174148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ChristineJane 2018.01.06. 12:06:37

Hogy a High-Rise milyen rossz, te jó isten, arra szavak sincsenek...

PuffCinq · http://puffcinq.blog.hu/ 2018.03.01. 18:23:51

@ChristineJane: :DDD sajnos én sem tudok mást mondani, pedig elmondhatatlanul vártam. Nagy csalódás lett...
süti beállítások módosítása