Pontosabban A kabátot! Maga a színész erősítette meg twitteren, hogy elkezdődött a Luther-film forgatása. Két képet osztott meg, íme: 

 

luther1.jpg

luther2.jpg

A képek forrása Idris Elba twitter oldala

 

A film a BBC-re és Netflixre is érkezik majd hamarosan. A Luther legutóbbi, 5. évadáról én írhattam a sorozatjunkie-ra. Hogy milyennek találtam Luther nyomozó legutóbbi kalandjait azt ITT olvashatjátok el. Az biztos, hogy már nagyon várom a filmet, és gondolom, nem vagyok egyedül! Addig is, amíg várakozunk, a tovább mögött megnézhettek egy videót arról, milyen az, amikor Luther hazamegy a családjához karácsonyra.

 

Az alábbi jelenet még 2016 karácsonyán készült, a BBC Comic Relief: Red Nose Day című jótékonysági műsorába. A Luther családban egy - az ünnepi asztalra szánt - halott csirke okoz bonyodalmakat. Avagy nincs is annál viccesebb, mint amikor drámai színészek és világklasszis sportolók komédiáznak együtt a jó ügyért:

 

 

Kapcsolódó bejegyzések:

Dainel Craig reménytelenül szerelmes lett

 

Ha tetszett a cikk és nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és ajánlókról, akkor kövesd A Kihagyhatatlan blogot a Facebookon is, és csatlakozz A Kihagyhatatlan csoporthoz is! Várok mindenkit szeretettel! :) 

 

luther-idris-elba.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://puffcinq.blog.hu/api/trackback/id/tr4216753576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ChristineJane 2021.11.12. 15:52:56

Hehe, ezt a Red Nose-jelenetet imádom!:) A filmet pedig nagyon várom, még akkor is, ha az 5. évad nekem csalódás volt. Bízom benne, hogy a film javít rajta.

gertrudstein 2021.11.13. 07:51:11

Idris Elba megunhatatlan. A sorozat? Hát... nem is tudom. De, azért belenézek :) Köszi az infót!

PuffCinq · http://puffcinq.blog.hu/ 2021.11.13. 15:37:25

@gertrudstein: Idris Elba megunhatatlan, de én azért a filmnek is adnék egy esélyt.:)

ChristineJane 2021.11.13. 15:40:23

@gertrudstein: A film a sorozat mostani állásánál csak jobb lehet.:)
süti beállítások módosítása