Tom Hiddleston hiába jelentkezett be a szerepre határozottan. Aidan Turnernek is nagyon jól állna az Aston Martin, de ő egyelőre maradhat a lovaknál és a háromszögletű kalapoknál. Benedict Cumberbatch pedig már Sherlockként is szuperkém. Nagyon úgy tűnik, hogy most egy időre vége a találgatásoknak, Daniel Craig marad James Bond.

Nekem pedig erről a hírről eszembe jutott, mikor szerettem meg igazán Daniel Craiget. Akkor, amikor egy a BBC számára készített Red Nose Day - jelenet alkalmával megmutatta, hogy nagyon jó a humora és van öniróniája. Az alábbi jelenetben Daniel Craig beleszeret Elaine-be (Catherine Tate), és beköltözik hozzá, de a dolgok nem úgy alakulnak, ahogyan kellene. A jelenet egyszerre szomorú, bizarr és nagyon - nagyon vicces. Hangosan fogtok nevetni rajta, ígérem. Hamisítatlan angol humor, épp ez kell nekünk ebben a tikkasztó hőségben:

 

 

A 25. James Bond film egyébként 2019 novemberében kerül a mozikba, Daniel Craig ötödik alkalommal bújik majd a mindenkinek udvariasan bemutatkozó titkosügynök bőrébe. És persze megint az a hír járja, hogy utoljára. Így 2020-ban újraindulhatnak majd a találgatások: ki lesz az utódja? Én még mindig Idris Elbának drukkolok.

 

daniel.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://puffcinq.blog.hu/api/trackback/id/tr10012693215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ChristineJane 2017.08.04. 15:39:28

Jaj.:D Most csak ennyit tudok mondani, ebben a melegben.:)

ChristineJane 2017.08.16. 17:34:22

@PuffCinq: John Nettles - akire Eleaine ennyire vágyik - egyébként ez a színész?

en.wikipedia.org/wiki/John_Nettles

Aki a Kisvárosi gyilkosságokban volt meg nemrég a Poldarkban is? Mert őt én is szeretem.:D
süti beállítások módosítása