A tél hideg lesz, kurva nagy!

2016.02.02. 13:35

"- Ezer ember fagyoskodik itt egy szaros kis patkány megnyilatkozására várva... Mert szerintük a mormotanapnak jelentősége van. Minek ez a felhajtás? Zabáljátok meg azt a dögöt! Álszentek vagytok mindannyian!
... Megmondom nektek milyen lesz a tél:"

 

 

Ma van a nemzetközi mormotanap!

Igen, február másodika valóban mormotanap! Ilyenkor több amerikai városban megkérdezik a mormotát, látta-e az árnyékát, amikor előbújt. Mert ha látta, az azt jelenti, hogy hosszú lesz még a tél. A leghíresebb mormotanapot kétségkívül Punxsutawney városában tartják. A város mormotanapját az Idétlen időkig című film, és leginkább Bill Murray fenti kiborulása tette világhírűvé.

Nézzétek is meg gyorsan a filmet! :) De ne csüggedjetek! Bármit is mondanak a mormoták, vagy Bill Murray, mindjárt itt a a tavasz!

 

idetlen_idokig.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://puffcinq.blog.hu/api/trackback/id/tr998353238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

IamSherLocked 2016.02.04. 09:24:48

:DD Hát igen, ez az egyik legszarkasztikusabb és egyben legviccesebb monológ szerintem a filmtörténetben. Már várom a tavaszt! :) Örülök, hogy ez a film is helyet kapott a blogon.

PuffCinq · http://puffcinq.blog.hu/ 2016.02.04. 18:08:18

@IamSherLocked: ha rajtam múlik, lesz hozzá ajánló is! :)))

ChristineJane 2018.01.06. 12:18:51

:DD valóban Kihagyhatatlan Klasszikus!
süti beállítások módosítása