Az eredeti tervek szerint ma mutatták volna be a magyar mozik a Kódjátszma (The Imitation Game) című filmet. Sajnos azonban a bemutatót végül február közepére halasztották. Én már most tudom, hogy ezt a filmet legalább annyira szeretni fogom, mint A Király beszédét. Az Alan Turing brit matematikus életét, és a II. világháborúban játszott kulcsfontosságú szerepét bemutató film külföldön már hatalmas siker, és én már alig várom, hogy érdemben írhassak róla Nektek! Addig is olvassátok el az Origo lelkes kritikáját! A film tehát 2015. február 12-én érkezik a magyar mozikba. A tovább mögött találtok még egy előzetest!

UPDATE: A magyar bemutató dátuma 2015. január 29.!

 

 

code.jpeg

És ha már imitálás/utánzás, azt ugye tudjátok, hogy Benedict Cumberbatch remekül utánoz másokat? Ebben a videóban - éppen a Kódjátszma kapcsán - például megjelenik John Malkovich és Tom Hiddleston is. És persze Alan Rickman sem maradhat ki. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://puffcinq.blog.hu/api/trackback/id/tr26953137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MsMarple 2014.12.09. 22:53:42

Ez nagyon izgalmasnak hangzik és biztosan nem csak a Cumberbatch rajongóknak! :-D Köszi, hogy belinkelted az Origo cikkét, az is jó, de én Puffcinq ajánlását jobban várom a fimlről! :)
Mikor derül ki, hogy kiket neveznek az Oscar-díjra?

PuffCinq · http://puffcinq.blog.hu/ 2014.12.17. 22:01:22

@MsMarple: a legutóbbi kósza hírek szerint már január 29-én jön hozzánk, ha ez hivatalos lesz, úgyis szólok. :) Örülök, hogy együtt várjuk, és feltétlenül írok majd róla!

IamSherLocked 2014.12.22. 20:44:17

Juj, de jó, I'm totally Sherlocked, alig várom a karácsonyt, meg az új évet, no meg a január végét, ez bizony az igazi karácsony! :)) Az utánzásai meg annyira zseniálisak, hogy szóhoz se jutok, tényleg!! :)

ChristineJane 2018.01.04. 18:37:24

Na, és a Kódjátszmáról mikor írsz?:D
süti beállítások módosítása