Benedict Cumberbatch most pihen, de a blog természetesen nem áll meg, és bizony nem csalás, nem ámítás: 2021. április 16-án érkezik az angol Amazonra a Leonardo da Vinci életét bemutató legújabb sorozat. A legendás polihisztort pedig nem más, mint Aidan Turner alakítja.

 

leonardo.jpg

 

A sorozatot egyébként Frank Spotnitz és Steve Thompson készítette. Frank Spotnitz alkotta meg az egyedülállóan zseniális Az ember a Fellegvárban című sorozatot is. És nem más, mint Steve Thompson írta a legzseniálisabb Sherlock epizódot a The Reichenbach Fallt. Minden reményünk megvan rá tehát, hogy különlegesen izgalmas sorozatot nézhetünk meg Leonardo da Vinci életéről. Őszintén bevallom, én már számolom a napokat. El is határoztam, hogy elolvasom Walter Isaacson Leonardo da Vinci - A zseni közelről című művét. Remélem, hogy a sorozatról és a könyvről végül egy nagyon jó írás születik majd, itt a blogon. Addig is nézzétek meg a sorozat előzetesét a tovább mögött.

 

 

 

A sorozatról további információkat ITT találtok.

 

Ha tetszett a cikk és nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és ajánlókról, akkor kövesd A Kihagyhatatlan blogot a Facebookon is, és csatlakozz A Kihagyhatatlan csoporthoz is! Várok mindenkit szeretettel! :) 

A bejegyzés trackback címe:

https://puffcinq.blog.hu/api/trackback/id/tr8816481354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ChristineJane 2021.04.01. 16:55:25

Az előzetes nem biztos, hogy meggyőzött, de attól még egy percet se fogok kihagyni belőle: a készítőgárda elképesztő, és Freddie Highmore is ott van Aidan Turner mellett. Kihagyhatatlan.:D

PuffCinq · http://puffcinq.blog.hu/ 2021.04.01. 16:57:50

@ChristineJane: :D igen, Freddie Highmore-t sem szabad elfelejteni, köszi, hogy leírtad.:)

vincentmarvinjules 2021.04.03. 17:57:15

Hát, az előzetes nagyon gagyi, nagyon giccses. Aidan Turner szép, de ettől még gyenge színész.
Bocs!

ChristineJane 2021.04.04. 15:45:15

@vincentmarvinjules: ha, Aidan Turnert ne tessék bántani, lehet, hogy a Poldarkban nagyon egyféle megközelítést vártak tőle, de attól még jó színész. Nézd meg az Agatha Christie-adaptációban vagy a Being Humanben.

PuffCinq · http://puffcinq.blog.hu/ 2021.04.04. 15:54:35

@vincentmarvinjules: én is ChristineJane-nel vagyok. Oké, hogy az előzetes alapján Aidan Turner eléggé olyan, mint a Poldarkban, de nézzük meg a sorozatot, mielőtt ítéletet mondunk.:)
süti beállítások módosítása