Benedict Cumberbatch tavaly ünnepelte 44. születésnapját, ennek kapcsán mi itt a blogon az utóbbi hónapokban öt ajánlóval ünnepeltük a munkásságát. Mint a blog gazdája és szerkesztője, úgy gondoltam, hogy a sorozat lezárásaként megmutatom Nektek az eddigi összes ajánlót, amelyben Benedict Cumberbatch szerepelt. 15 ilyen ajánló van, ezzel a színész magasan vezet a blogon megjelenő személyek között. (Akad, aki ezen meglepődött?:)) Benedict Cumberbatch eddigi munkáiban az élet nagy kérdéseire kereste a választ, volt már itt a blogon nyomozó, pilóta, fizikus és kódfejtő is. És ez még csak a kezdet!

Az alábbi listában azok, a filmek, sorozatok és színházi előadások szerepelnek, amelyek Benedict Cumberbatch közreműködésével készültek és írtunk vagy írtam róla. Így például az Óda egy csalogányhoz borzongatóan gyönyörű előadását vagy éppen Godot görkorcsolyás érkezést nem találjátok meg alább, de remélem, így sem fogtok csalódni.:) És a tagekre kattintva mindent könnyen elérhettek.

Júliusig már biztosan nem írunk Benedict Cumberbatch munkásságáról, úgyhogy addig is élvezzétek, ami van.:) Júliusra, a következő születésnapi ünneplésre már van ötletem, de az maradjon még meglepetés. És akkor most jöjjön a lista, utána pedig egy bónuszvideó is vár Titeket, az élet nagy kérdéseiről, Benedict Cumberbatch főszereplésével.

 

bc442_masolata.jpg

 

Sherlock Holmes körülvesz (BBC Sherlock 1-2. évad)

 

Árulás (Suszter, szabó, baka, kém)

Attention, mes amis, regardez-vous le bear polar!" (Cabin Pressure)

„...kelet felől közeleg a szél…” (BBC Sherlock 3. évad)

Vége a parádénak (Az utolsó angol úriember)

A negyedik X (Hugh Laurie és Benedict Cumberbatch együtt)

Good luck, boys! (BBC Sherlock 4. évad)

 

benedict443.jpg

 

Frankenstein vagy a modern Prometheus

Hamlet, ahogy mi látjuk

A szabadság himnusza

Brexit: ha Pandóra szelencéjét kinyitjuk, már nincs visszaút

Gyermek az Időben

Doktor Strange, a Legfőbb Varázsló

„Ha egy nap elindul ő, relatív az útidő” (BBC: Hawking, 2004.)

„Néha épp azok, akikről senki sem képzelné, hogy képesek bármire, tesznek elképzelhetetlennek tűnő dolgokat.” (Kódjátszma, 2014.)

 

És a bónuszvideó: Benedict Cumberbatch Stephen Colbert segítségével keresi a választ az élet nagy kérdéseire. Nagy kérdések, még nagyobb sztárokkal. A hangos nevetés garantált (azok a becenevek, amiket adnak egymásnak...:D), de azért van min elgondolkodni is:

 

 

Ha tetszett a cikk és nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és ajánlókról, akkor kövesd A Kihagyhatatlan blogot a Facebookon is, és csatlakozz A Kihagyhatatlan csoporthoz is! Várok mindenkit szeretettel! :) 

A bejegyzés trackback címe:

https://puffcinq.blog.hu/api/trackback/id/tr3416356966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ChristineJane 2021.03.27. 21:20:54

De jó, hogy így összeszedted! Ehhez a bejegyzéshez biztosan vissza-visszatérek majd. A bónuszvideót imádom (havonta megnézem általában:D) Az új szülinapi bejegyzést pedig már most várom!:))

PuffCinq · http://puffcinq.blog.hu/ 2021.03.27. 21:27:04

@ChristineJane: <3 igen, a bónuszvideót én is rendszeresen megnézem, zseniális!:D
süti beállítások módosítása