Mindjárt itt a Bosszúállók: Végtelen Háború bemutatója, én pedig ennek örömére pár hete végre megtekintettem a Thor: Ragnarök című filmet. Taika Waititi új-zélandi rendező alkotása új irányt mutat a szuperhős filmeknek, és Thor karakterét is teljesen újraértelmezi. Az eredmény egy különleges humorú, tökéletes ritmusú szuperhős film, amelyből természetesen nem hiányoznak a villámlóan izgalmas akciójelenetek sem.

Nem véletlen, hogy James Corden sem akart kimaradni a film sikeréből.:) Fogta magát, maga köré gyűjtötte a Ragnarök sztárjait, együtt pedig bementek egy moziterembe, ahol a mit sem sejtő közönség éppen a film vetítésére várt. Az alábbi jelenetben megnézhetitek, mi lett ennek a vége. Én már csak annyit tennék hozzá, hogy nagyon irigylem a moziteremben ülőket.:)

 

 

A tovább mögött megnézhetitek a Thor: Ragnarök őszinte előzetesét és egy kis zene is vár rátok!

 

 A Screen Junkies csapata nem spórolt a dicséretekkel:

 

 

Végül pedig itt a Led Zeppelin Immigrant Song című száma. Ha elképzelni sem tudjátok, hogyan illik egy Led Zeppelin dal egy Thor filmhez, nézzétek meg gyorsan a Ragnarököt! Nem fogjátok megbánni.:)

 

 

 

 




4d.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://puffcinq.blog.hu/api/trackback/id/tr4813783848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ChristineJane 2018.04.10. 17:34:55

Taika Waititi rendezte? Aki a What We Do in the Shadows-t? Wow. Nem hiába lett ilyen jó. Tom Hiddleston parókája 4D-ben amúgy tényleg sírva röhögős, akarom mondani: gyönyörű!:DD

PuffCinq · http://puffcinq.blog.hu/ 2018.04.10. 17:46:19

@ChristineJane: Bizony! Most már nagyon meg kell néznem azt a filmet! :)

IamSherLocked 2018.04.13. 19:40:21

Hmm, kár, hogy ide nem utaznak véletlen 4D-t csinálni :) Az én kedvencem amit a 4D-ről gondoltak a színészek :DDD
És hogy mennyire lebutítottra csinálták meg az előadást, az mennyire cuki már :D
Hát, van kedvem megnézni a filmet egyébként :)

ChristineJane 2018.04.14. 11:28:55

@IamSherLocked: 'I think those poor people just wanna watch the movie.':D

PuffCinq · http://puffcinq.blog.hu/ 2018.04.14. 11:36:39

@IamSherLocked: Nekem is az volt az első gondolatom, hogy miért nem idejöttek 4D-t csinálni! De akkor feltétlenül megnézzük együtt a Ragnarököt!;))
süti beállítások módosítása