1946. február 21-én, 72 éve született a csodálatos hangú brit színészlegenda, Alan Rickman. Bár már 42 éves volt amikor megkapta élete első filmszerepét, nem aprózta el, rögtön a filmtörténelem legjobb főgonoszát játszotta el. Hans Grubernél elegánsabb, műveltebb, kifinomultabb, könyörtelenebb és kegyetlenebb rablót nem láttunk azóta sem. És nem is fogunk soha. A Die Hard tökéletes film, és természetesen a legjobb karácsonyi film, amit valaha készítettek. Ezt az őszinte előzetesek alkotói sem tudják tagadni. Nem mintha akarnák.

Emlékezzünk Alan Rickmanre a Die Hard őszinte előzetesével, a filmet pedig nézzétek meg bármikor, de legfőképpen Karácsonykor az Igazából szerelem előtt vagy után!

 

 

alan.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://puffcinq.blog.hu/api/trackback/id/tr6613576255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ChristineJane 2018.02.23. 16:26:42

A film is tökéletes, az őszinte előzetes is, és Alan Rickman még mindig hiányzik. Always.
süti beállítások módosítása