Sherlock, Poldark, Doctor Who sorakoztak nálam idén a csodás sorozatélmények, de a legizgalmasabb kérdés természetesen az volt, hogyan ér véget a Terápia. És bár a 3. évad már korántsem olyan erős hatású, mint az előzőek, az biztos, hogy méltó lezárást kapott a sorozat. Úgyhogy most nem is búcsúztathatjuk mással az óévet, mint Mácsai Pállal. Klasszikus kabaréjelenet következik a nagy kérdéssel: Mi baja van velem a családomnak?

 

 

Kedves, Drága Olvasók! Boldog Új Évet Kívánok! Bulizzatok jó nagyot, én pedig jövőre jövök a a bűvös 91. ajánlóval. Izgultok már, hogy mi lesz az? Jövőre minden kiderül!:)

 

froccs.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://puffcinq.blog.hu/api/trackback/id/tr1812930353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ChristineJane 2017.12.31. 14:18:09

A forma, a színek, az arányok, minden tökéletes!:D Boldog új évet!

A Terápia valóban nem volt már annyira jó, de az utolsó 5 rész fenomenálisra sikerült, szép lezárást kapott egy kiváló sorozat, örülök, hogy láthattam.

IamSherLocked 2018.01.05. 20:34:08

Boldog új évet itt is mindenkinek!
Hű! Mácsai most sokkal fiatalabbnak néz ki és sokkal jóképűbb, mint ezen a felvételen! Ez megdöbbentő.
Én már nagyon várom, hogy újra lássam a Terápiában. :)))

PuffCinq · http://puffcinq.blog.hu/ 2018.01.05. 22:50:34

@IamSherLocked: én is nagyon várom már, hogy együtt nézzük a Terápiát, és benne Mácsai Pált, dear!:)
süti beállítások módosítása