Doctor Strange megérkezett!

2016.04.13. 09:55

Oké, ez még csak az első előzetes a Marvel Doctor Strange című filmjéhez, de már ebből is látszik, hogy ez a film szuper lesz! Benedict Cumberbatch tökéletes lesz, mint a zseniális idegsebészből lett világmentő varázsló. De az előzetesben végre föltűnik Tilda Swinton, Rachel McAdams és Chiwetel Eijofor is. És talán még a főgonoszt alakító Mads Mikkelsent is láthatjuk egy másodpercre, ha figyelünk...

 

 

Szuper novembernek nézünk tehát elébe a mozikban, nemcsak Doctor Strange menti meg a világot, de a legendás lények is elszabadulnak New Yorkban... csak győzzük kapkodni a fejünket! :)

 

strange5.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://puffcinq.blog.hu/api/trackback/id/tr138601930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

IamSherLocked 2016.04.13. 15:27:53

Hűűű, nagyon izgalmas, és tényleg van benne a Mátrixból, de nekem nemcsak az jut eszembe, hanem az Inception is nagyon erősen. Illetve kicsit úgy tűnik, hogy az igazi sztár ebben a filmben nem is Neo, hanem inkább Tilda... És egyáltalán nem értem, miről szól a film, mert nem hangzott el, hogy a világot meg kell menteni. Csak úgy életeket, általában. De nagyon izginek tűnik!

PuffCinq · http://puffcinq.blog.hu/ 2016.04.13. 17:46:15

@IamSherLocked: igen, az Eredet is nagyon erősen benne van!:) A wikipedia tájékoztatása szerint:

"Doctor Strange is described as "the mightiest magician in the cosmos" and "more powerful by far than any of your fellow humanoids" by Eternity, the sentience of the Marvel Universe. He holds the title of Sorcerer Supreme from 1973 to the present, except during an interruption from 1992 to 1995. He relinquishes the title once again in 2009,] but reclaims it in 2012 when he proves himself willing to protect the world even without the title."

Ne feledd, képregényhősről van szó, tehát nyilván ez egy alapozó filmről van szó, aztán jöhet a többi. :)))

ChristineJane 2018.01.06. 12:39:10

A Doctor Strange kiváló szórakoztató film lett, semmi több, de annak jó.:))
süti beállítások módosítása