Sherlock, a macskám és én

2014.02.27. 18:12

Kedves Olvasók!

Az első hírek szerint 2014. március 29-én, szombaton 19:10-kor érkezik az AXN-re a Sherlock 3. évadának 1. része, Az üres halottaskocsi c. epizód. Én már nagyon várom, hogy lássam magyarul is a 3. évadot, kíváncsi vagyok, hogy például az olyan mondatokat, mint 'He's clueing for looks.', hogyan fordították magyarra.

Emellett arra gondoltam, hogy március 28-ig írok Nektek a Sherlock 3. évadáról. Történt a sorozatban annyi újdonság, hogy érdemes legyen írni a 3. évadáról. Addig is a facebookon péntekenként újra megosztom a régi ajánlókat, kezdve a legelsővel, szép sorban, hogy ne maradjatok ajánlók nélkül. No meg, az sem baj, ha felelevenítjük, hogyan indult a blog!

De Sherlock, a macskám és én már készülünk az újdonsággal! Március 28-án jövünk! Az alább látható rajzot nagyon köszönöm Szabó Leventének! Ezért is jó, ha az embernek születésnapja van! :) Még annyit: a Sherlock miniepizódot mindenkinek ajánlom figyelmébe, még a 3. évad előtt, fölkészülésként. A tovább mögött pedig pezsdítő zenét hallhattok, amelynek a Sherlock 3. évadában fontos szerep jutott!

Leventétől, 2014.02.20..jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://puffcinq.blog.hu/api/trackback/id/tr275835422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ChristineJane 2017.12.24. 13:55:20

Ez a rajz, jaj nekem!:) Szerencsés vagy, hogy ilyeneket rajzolnak neked!
süti beállítások módosítása