Luca, a macskám a napokban lett 4 éves. Úgyhogy most írhatnék is gyorsan egy szép bejegyzést arról, hogy milyen fantasztikus is Luci. Elmesélhetném, hogy Lucica a világ legjobb fej macskája, de tényleg! Csakhogy én nem ezt teszem! Helyette inkább egy megunhatatlan Monty Python jelenettel köszöntöm Lucit.

Szóval, van egy jelenség, amelynek megnevezésére még az állatorvosok sem találták meg eddig a megfelelő szót. A macskánk csak ül és ül és mi úgy érezzük, akkor se fog már megmozdulni többet ez a macska, ha közben a világ darabokra hullik is körülötte. Mit tegyünk ilyen helyzetben? Hogyan zavarjunk össze egy macskát? Nos, az alábbi jelenetből megtudhatjuk, hogyan. Mert az biztos, hogy néha minden macskát jól össze kell zavarni. Ezért hát én most ajánlom ezt a jelenetet minden kedves macska ismerősömnek, és minden kedves macska ismerősöm gazdájának. Jó szórakozást! Vagy összezavarodást.

 

Most pedig azért megmutatom, milyen az, amikor Luci a fentebb leírt megnevezhetetlen állapotban szuggerálja a fényképezőgépet. A háttérben Maci kutya bölcsen a távolba tekint. Imádnivalók.

 

maciluci 006.JPG

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://puffcinq.blog.hu/api/trackback/id/tr155288074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vincentmarvinjules 2016.05.14. 12:52:49

ó, jaj, a facebook most hozta elő megint ezt a régi bejegyzést... megszakad a szívem :)

PuffCinq · http://puffcinq.blog.hu/ 2016.05.14. 13:08:48

@vincentmarvinjules: ó, micsoda bugyrai vannak a facebooknak... én nagyon szeretem ezt a képet, szépek rajta mindketten.:)

ChristineJane 2017.12.01. 13:43:02

:D És ez a fénykép tényleg gyönyörű!
süti beállítások módosítása