És még sokan mások. Először 2015 őszén kértem meg édes, kedves barátnőimet, Erzsit és Csillát, hogy írjunk együtt három filmről egy ünnepi alkalomra. A Halhatatlan szeretőkről, a Jane Eyre-ről és az Ex Machináról született alkotások sikert arattak, és innentől már nem volt megállás!

A barátnőim rendszeresen gazdagítják a blogot gondolataikkal és életörömükkel. Most Szabó Levente grafikus örökítette meg az alkotó triót. Nagyon - nagyon köszönjük! A közös alkotást pedig folytatjuk! Jelenleg két blogbejegyzésen dolgozunk együtt, mindkettő extra meglepetésekkel szolgál majd, és olyan lesz, amilyen még nem volt A Kihagyhatatlan blogon!

Addig is nézzétek meg, hogy a fentieken kívül miről írtunk még:

 

A negyedik X

Sztárom a párom

Sok hűhó semmiért

Kifulladásig

Frankenstein

Doktor House

Hamlet

 

 

trio_800x800.jpg

 

A tovább mögött képgalériában is megtaláljátok, miről írtunk eddig, néhány emlékezetes mondattal együtt. A közös munkát elindító Halhatatlan szeretők főszereplője, Tom Hiddleston egyébként ma ünnepli 38. születésnapját, nagyon nagy bulit kívánunk neki!:) Őt is láthatjátok a galériában vámpír képében, egyébként én legutóbb a Bíborhegy kapcsán írtam róla.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://puffcinq.blog.hu/api/trackback/id/tr5014613054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ChristineJane 2019.02.09. 16:16:03

Ez milyen jó lett!:D Zseniálisak vagytok, mindig mondom! Szabó Leventének is nagyon gratulálok, és izgalommal várom az eljövendő írásokat! Hajrá! <3

PuffCinq · http://puffcinq.blog.hu/ 2019.02.09. 16:18:04

@ChristineJane: nagyon szépen köszönjük! A közös munkából a lelkesedés nem hiányzik, csak az idő. De igyekszünk!

IamSherLocked 2019.02.24. 09:06:17

Fruitful friendship of film-fans! :)

PuffCinq · http://puffcinq.blog.hu/ 2019.02.24. 10:59:46

@IamSherLocked: fantastic fruits of friends forever! :)
süti beállítások módosítása