"A Disney+-ra érkező MCU-sorozatok első darabja, amelynek első része után így szóltam egy barátomhoz: nem tudom, mit láttam, de annak nagyon jó volt. Ez tökéletesen összefoglalja, milyen érzés ezt a sorozatot nézni: lenyűgözően szürreális." Ezt írtam 2021 májusában a WandaVision című sorozatról, és azóta is tartom. 

Ami a jelen bejegyzést szempontjából még fontosabb, a fent idézett posztban még ezt is írtam: "Akit azonban feltétlenül ki kell emelnem a szereplők közül, az Kathryn Hahn Agnes szerepében. Agnes először háttérbe húzódik, de fokozatosan uralni kezdi a sorozatot. Kathryn Hahn alakítása felkavaróan jó, olyan, amely napokkal azután is foglalkoztat, hogy megnéztél egy epizódot."

 

agatha-all-along-teaser.jpg

 

Nem is meglepő, hogy Agnes - akiről azóta tudjuk, hogy Agathának hívják, és ő állt minden mögött, azaz it was her all along, ez már nem spoiler - most saját sorozatot kapott. A bemutatója 2024. szeptember 19-én lesz a Disney+-on, rögtön két epizóddal. A tegnap kiadott előzetest megnézhetitek a "tovább" mögött. Csak annyit mondhatok, hogy az előzetesnek is vannak pillanatai, amikor fölkiálthatnék, "nem tudom, mit láttam éppen, de annak nagyon jó".

 

 

A szemfüles és lelkes Heartstopper-rajongók (mint én is) természetesen tudják, és rögtön észreveszik, hogy ebben az Agatha-sorozatban szerepel Joe Locke is. Joe Locke első színészi munkája (és első tévés szereplése is) a Heartstopper volt, Charlie Spring szerepében. Az Agatha All Along ezért is nagyon izgalmas, hiszen Joe Locke-ot, akit Charlie-ként annyira szeretünk - egészen új karakterként láthatjuk majd, most először.

 

joe-locke-agatha-all-along.jpg

 

És ha már Heartstopper, természetesen az sem ér véget, éppen tegnap kaptunk néhány szuper jelenetfotót a 3. évadból, amelyeket ITT nézhettek meg. 

Sőt, már azt is tudjuk, hogy a 3. évad 2024. október 3-án érkezik a Netflixre. A dátumot az alábbi videóval jelentették be, egy aranyos jelenettel az érkező évadból:

 

 

Ha tetszett a cikk, és nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és ajánlókról, akkor kövesd A Kihagyhatatlan blogot a Facebookon is, és csatlakozz A Kihagyhatatlan csoporthoz is! Várok mindenkit szeretettel! :)

 

heartstopper3_1.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://puffcinq.blog.hu/api/trackback/id/tr7918443635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ChristineJane 2024.07.09. 17:43:05

Hozzánk miért csak 19-én jön? Miért kell egy napot várnunk?:D Egyébként nagyon izgatott vagyok, kíváncsi vagyok, mit mutat Joe Locke egy új szerepben. :) Kathryn Hahn zseni, az biztos!

PuffCinq · http://puffcinq.blog.hu/ 2024.07.09. 17:46:59

@ChristineJane: a hivatalos magyar plakáton néztem meg a dátumot, azt hiszem, ez így szokott lenni, egy nap csúszással. Az biztos, hogy én is nagyon kíváncsi vagyok Joe Locke-ra.:)

gertrudstein 2024.07.11. 17:39:09

Joe Locke-ra nagyon kíváncsi vagyok. Őstehetség!
Agatha viszont - hm... nagyon gagyinak ígérkezik :) , bocs!

gertrudstein 2024.07.11. 17:40:18

persze, nyár van... minden belefér a kikapcsolódásba :)

PuffCinq · http://puffcinq.blog.hu/ 2024.07.12. 12:09:58

@gertrudstein: Agatha a WandaVisionben egyáltalán nem volt gagyi, úgyhogy én reménykedem.:) A sorozat egyébként szeptemberben jön, remélem, akkor már nem nyár lesz, hanem szép teázós-sütizős, sorozatnézős idő.:) Egyébként akkor a Heartstoppert nézni fogod?:)
süti beállítások módosítása