Michael Fassbender háromszor

2016.10.18. 13:07

Említettem már, hogy Michael Fassbender fáradhatatlanul dolgozik. Jelenleg három filmje vár bemutatásra. Legutóbb a főszereplésével készült Trespass Against Us című bűnügyi, családi, társadalmi drámához jött ki izgalmas előzetes:

 

 

A Trespass Against Us másik főszereplője, a Michael Fassbenderhez hasonlóan kiváló színész, Brendan Gleeson. (Domhnall Gleeson édesapja.) A filmet novemberben mutatják be Nagy - Britanniában.

Világszerte decemberben mutatják be a mozik az Assassin's Creedet, amelyben Michael Fessbender falakon ugrál és gyilkol.

2017-ben pedig jön a romantikus dráma, a Fény az óceán felett.

Nem lehet okunk panaszra, Michael Fassbender változatos szerepeket vállal. Ti melyik filmjét várjátok a legjobban? A tovább mögött szavazhattok!

 

trespass.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://puffcinq.blog.hu/api/trackback/id/tr2311782773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

IamSherLocked 2017.02.07. 16:23:23

De azért meg is írom kommentben, hogy bizony a trespass az nagyon nem szimpatikus. Ilyen antipatikusnak még nem láttam Fassbendert (nyilván ez is a szerepe), és emiatt meg se akarom nézni! Különös, nem...?
De a másik kettőt szívesen megnézném. És akkor megírom, mit várok még. Mert olyan is van!
- Sherlock 5. évadot :)
- Terápiát
- Poldarkot
- és egyáltalán bármilyen együttes filmnézést :))

PuffCinq · http://puffcinq.blog.hu/ 2017.02.07. 19:30:16

@IamSherLocked: A Trespass engem mint társadalmi jelenség, és mint film érdekel, de egyébként nekem sem szimpatikus. Amúgy nincs is róla hír, hogy bemutatnák nálunk. Pedig azt hinném, hogy Michael Fassbender van annyira népszerű nálunk is, hogy bemutassák a filmjeit. De ez biztos nem tömegfilm.:)

Ó, Sherlock 5. évad! Én január vége óta szuggerálom, hogy legyen!:D A Terápiáról azonnal szólok, ha végre megtudjuk, hogy mikor jön!

Poldark, Poldark!:) Most tartok az 5. kötetnél, úgyhogy aki velem nézi majd a 3. évadot, az türelemmel számítson az "ez a könyvben nem is így volt!" kiáltásaimra. Előre is szeretettel köszönöm!:)))

IamSherLocked 2017.02.08. 14:38:39

Az fura, hogy M. F. filmje nem tömegfilm.

Rendben, várok mindent türelmesen! :))

ChristineJane 2018.01.06. 14:22:28

A Trespass engem is nagyon érdekelne, de még csak azt sem láttam, hogy DVD-n megjelenne...
süti beállítások módosítása