Pontosabban néhány epizód már biztosan el is készült belőle, hiszen a sorozat premierje hétfőn lesz az ITV-n. A sorozat címe Arthur & George. A történetről még nem sokat tudni, csak annyi biztos, hogy a sorozat készítőit Sir Arthur Conan Doyle életének valós eseményei inspirálták. Az előzetes alapján lesz még itt sok rejtély, gyilkosság, dráma és persze a világ kedvenc tanácsadó nyomozójáról is szó esik majd.

Sir Arthur Conan Doyle-t Martin Clunes alakítja, benne biztosan nem fogunk csalódni. Martin Clunes játssza az elviselhetetlen modorú, de azért imádnivaló Martin dokit a Magyarországon is népszerű Doc Martin című sorozatban. (Jaj, a Doc Martinról is írnom kéne már, jövőre jön a hetedik évada!) S Martin Clunes bizony a Szerelmes Shakespeare-ben is föltűnt, mint Richard Burbage, ezt tudtátok?:)

Az Arthur & George tehát március 2-án hétfőn indul az ITV-n, magyar idő szerint 22:00-kor. Az ITV-nek köszönhetjük például a Dwonton Abbey-t is, szóval mondom, minden remény megvan rá, hogy jó kis sorozat lesz az Arthur és George.

 


arthur.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://puffcinq.blog.hu/api/trackback/id/tr827219079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

IamSherLocked 2015.02.25. 21:56:32

Ez nagyon jó ötlet! Ha tudják, hogy Sherlock ekkora népszerűsének örvend, valóban, ki ne volna akkor kíváncsi az írójára! :)

PuffCinq · http://puffcinq.blog.hu/ 2015.02.26. 13:06:39

@IamSherLocked: haha, igen. És szerintem az ITV is rájött, hogy ilyen Sherlock imádati hullámban, mint ami most van, nekik is kéne már egy jó sherlockos sorozat. És ők Conan Doyle felől közelítenek, mert ugye modern még sem lehet. (Bár ki tudja, a következő nagy dobás lehet, hogy az lesz, hogy Sir Arthur Conan Doyle-t helyezik modern korba, haha. :D) Egyébként Martin Clunest tényleg szeretem, rajta nem fog múlni. Reméljük, a sorozat is jó lesz.

ChristineJane 2018.01.04. 19:08:19

Doc Martin mint Conan Doyle? Meg kell nézni!:D
süti beállítások módosítása