Bizony, 2022. július 20-án már a negyedik évadával tér vissza a Netflixre a bájos amerikai sorozat, amelyben rengeteg a konfliktus és az összetört szív, de tudjuk, hogy végül úgyis minden rendben lesz. 

 

virgin_river2.jpg

 

A harmadik évad végén többek között ezt írtam a sorozatról: "Brady egyébként számomra a szezon legizgalmasabb karaktere, benne még rengeteg lehetőség van. Szerelmi szála Brie-vel, Jack húgával pedig friss érzelmeket hozott a sorozatba. Kettejüknek nagyon drukkolok. A másik izgalmas szál számomra Charmaine története volt, ami remélem, nem áll meg itt." A teljes bejegyzésemet a sorozatjunkie oldalán olvashatjátok, ITT.

Az új évadhoz a Netflix kiadott egy előzetest, amelyben Bradyről is láthatunk pár képet, és természetesen egyéb izgalmakat is tartogat. Az előzetest a "tovább" mögött nézhetitek meg, kattintsatok!;)

 

 

Ha tetszett a cikk és nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és ajánlókról, akkor kövesd A Kihagyhatatlan blogot a Facebookon is, és csatlakozz A Kihagyhatatlan csoporthoz is! Várok mindenkit szeretettel! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://puffcinq.blog.hu/api/trackback/id/tr4817879361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ChristineJane 2022.07.10. 19:02:38

Izé, a negyedik évadot már nem várom oly lelkesen, mint a harmadikat vártam, de azért még mindig kedves, aranyos, bájos, és természetesen tudni akarom, ki az apa.:D Szóval ki nem hagynám.:D

PuffCinq · http://puffcinq.blog.hu/ 2022.07.10. 19:05:19

@ChristineJane: A "ki a gyerek apja?" a legidegesítőbb szál az egészben, így természetesen engem is megesz az izgalom.:D

gertrudstein 2022.07.16. 08:27:14

Bocs, de sem az előzetes, sem - az egyébként kitűnő - :) ajánló nem hozta meg a kedvem :( ahány ház, annyi ízlés :)
azért majd mesélj!!!

PuffCinq · http://puffcinq.blog.hu/ 2022.07.17. 12:56:30

@gertrudstein: kemény szavak!:D De azért majd mesélek!;) <3

ChristineJane 2022.07.17. 14:03:48

@gertrudstein: én pont azt szeretem ebben a sorozatban, hogy egy hagyományos szappanopera ezekben a minőségi sorozatos időkben. Nem kell komolyan venni, nem kell rajta gondolkodni, csak ellazulsz és nézed.:)
süti beállítások módosítása