Oké, késtem a buliból, de az utóbbi hónapokban végre én is eljutottam oda, hogy elkezdjem nézni a Mr. Robotot. És bár lassan haladok, mert minden epizódot alaposan át kell gondolnom, az internet legjobb Mr. Robot témájú videóját természetesen már megtaláltam. Igen, arról beszélek, amelyikben Rami Malek, mint Elliot Alderson meglátogat egy fagylaltmúzeumot. És bizony Mr. Robot és a fagyi kapcsolata sem mentes a bonyodalmaktól. Ha még nem láttátok, azért, ha már láttátok, azért nézzétek meg az alábbi videót:

 

 

A tovább mögött pedig, ráadásként Rami Malek egy egészen friss interjúban beszélget Stephen Colbert műsorában a Queenről, az új James Bond filmről, és arról, mit várhatunk a Mr. Robot befejező évadában.

 

 

mr_robot.jpg

 

Ha tetszett a cikk és nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és ajánlókról, akkor kövesd A Kihagyhatatlan blogot a Facebookon is, és csatlakozz A Kihagyhatatlan csoporthoz is! Várok mindenkit szeretettel! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://puffcinq.blog.hu/api/trackback/id/tr915277990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ChristineJane 2019.11.07. 16:37:12

Imádom a fagyis videót! Nem lehet megunni! Legjobb, amikor káromkodni akar, teljesen karakterhűen, el is kezdi, hogy f..., aztán észbe kap, hogy hoppá, gyerekek, és azt mondja, hogy it's not even funny.

Az interjúban pedig egyszerűen ellenállhatatlan! Miatta várom az új Bond-filmet. Legyen már április!:))

PuffCinq · http://puffcinq.blog.hu/ 2019.11.07. 16:58:19

ChristineJane a hozzászólásodról levelet kaptam, de nem látom... igen a majdnem káromkodás nekem is kedvencem.:D

gertrudstein 2019.11.08. 09:47:37

Rami Malkenél elbűvölőbb srác kevés van :)

ChristineJane 2019.11.08. 16:52:26

@gertrudstein: és kevés andalítóbb hang van, mint az övé, pedig, ahogy PuffCinq mondja, nem is brit...:D <3
süti beállítások módosítása