Jön a Downton Abbey mozifilm!

2017.06.23. 11:03

Miközben én a Poldarkba vagyok veszve teljesen, a hírek csak jönnek és jönnek, és egyre biztosabbnak tűnik, hogy az ITV rendkívül sikeres sorozata kap egy zárófilmet. A sorozat kitalálója és forgatókönyvírója, Julian Fellowes a hírek szerint már a film forgatókönyvét is megírta, és ha a színészek ráérnek, 2018-ban kezdődhet a forgatás.

A Downton Abbey sorozatként 2015-ben ért véget. Az első két évada fantasztikus volt, majd kicsit ellaposodott, de például Matthew Goode érkezése nagyon feldobta a befejező évadot. Egy szó, mint száz, izgalommal várjuk a mozifilmet, a lényeg, hogy Maggie Smith is szerepeljen benne!:)

 

abbey_1.jpg

 

A tovább mögött vár Titeket egy kis meglepetés! Anélkül, hogy túl sokat elárulnék: a Downton Abbey három szeretett szereplője egyszer egy amerikai talkshow-ban próbálta ki, milyen lenne, ha amerikai akcentussal beszélnének a Downton Abbeyben. Ugyanolyan vonzó lenne akkor is, ha elvesztené "brit varázsát"? Nézzétek meg a videót, és döntsétek el Ti!:)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://puffcinq.blog.hu/api/trackback/id/tr1312615477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vincentmarvinjules 2017.06.23. 15:21:13

Igen! Igen! Igen! ha nem is sikerül a történetet jól alakítani, akkor is ott van az a csodálatos környezet, ruhák, színészek!

PuffCinq · http://puffcinq.blog.hu/ 2017.06.24. 13:01:15

@vincentmarvinjules: én is csak egyetérteni tudok. Remélem persze, hogy a történetnek is lesz valami értelme, de ha nincs, az se baj!:D
süti beállítások módosítása