A Poldark rajongók azóta várják, hogy Eleanor Tomlinson színésznő egy egész lemezen énekeljen, amióta Demelza még a Poldark első évadában egy gyönyörű szerelmes dalt énekelt férjének egy emlékezetes karácsonyi estén. És ma végre kiderült, már nem kell sokat várnunk! Eleanor Tomlinson debütáló albuma májusban jelenik meg.

A Tales From Home (Mesék otthonról) című album érdekessége, hogy a főleg népdalokat tartalmazó zenei anyagot Anne Dudley, a legendás angol zeneszerző dolgozta át Eleanor Tomlinson számára. Anne Dudley-nak köszönhetjük többek között a Majd a komornyik! és igen, a Poldark zseniális zenéjét is.

A hírek szerint az albumon Eleanor Tomlinson mellett legalább egy dalban a testvére, Ross is énekel. (Nem, nem én vagyok teljesen becsavarodott rajongó, aki már minden férfiban Ross Poldarkot látja, Eleanor Tomlinson testvérét Rossnak hívják, és ő maga is színész.)

Eleanor Tomlinson a lemez megjelenésének bejelentésekor elmondta, a Poldark rajongók is inspirálták, az ő támogatásuk és biztatásuk nélkül nem készült volna el az album. Az biztos, hogy én is hatalmas izgalommal várom a lemezt.

 

tales.jpg

 

A tovább mögött vár rátok egy gyönyörű és szívszorító dal Eleanor Tomlinsontól, egyelőre még "csak" a Poldark 3. évadából.

 

 

A Poldark 4. évadának forgatását januárban befejezték, már csak azt kellene tudnunk, hogy mikor tűzi műsorára a BBC, de a csatorna sajnos még nem mondott semmit, úgyhogy csak várunk türelmesen. Azt azonban már tudom, hogy én nyáron már megint színházba megyek Londonban, és megnézem Aidan Turnert Martin McDonagh "éjfekete humorú véres bohózatában" Az inishmore-i hadnagyban. Fantasztikus élmények közelegnek tehát, és majd mindenről beszámolok. Tényleg!:)

A bejegyzés trackback címe:

https://puffcinq.blog.hu/api/trackback/id/tr8513736570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ChristineJane 2018.03.13. 17:37:40

VÉGRE!! Erre vártam!:))

IamSherLocked 2018.03.15. 07:59:36

Én is!!!!
Nagyon helyes, hogy a rajongók kifejezték neki, hogy albumra vágynak!
süti beállítások módosítása