Emlékeztek még Sarah-ra az Igazából szerelemből? Ő az, akinek folyton csörög a telefonja, és aki reménytelenül szerelmes a csodaszép, de félénk Karlba. Az Igazából szerelem folytatását márciusban mutatták be Nagy-Britanniában, egy jótékonysági akció, a Red Nose Day keretében. Akkor a Sarah-t alakító Laura Linney sajnos nem tudott visszatérni, de már akkor lehetett tudni, hogy májusban Amerikában is lesz Red Nose Day. Több se kellett a készítőknek, alkalmas időben forgattak pár plusz jelenetet Laura Linneyvel, így a Red Nose Day Actually amerikai változatából már azt is megtudhatjuk, hogy Sarah megtalálta-e a boldogságot. És mivel az extra jelentekben Patrick Dempsey is föltűnik, reméljük, hogy igen!:)

A kisfilm egyébként ugyanaz, mint amit márciusban már láthattunk. Hugh Grant táncol és gyönyörű beszédet tart, a gyerekek pedig megnőttek. De most itt az amerikai változat, Laura Linneyvel és Patrick Dempseyvel! Nézzétek csak. Az NBC sajnos már eltávolította a kisfilmet, úgyhogy álljon itt egy interjú Laura Linneyvel:

 

 

lauralinneyloveactuallysequel.png

A bejegyzés trackback címe:

https://puffcinq.blog.hu/api/trackback/id/tr3612543537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ChristineJane 2017.05.27. 11:58:53

:D Hugh Grant táncát nem lehet megunni! És örülök, hogy Sarah is megkapta a happy endet.:)) (Patrick Dempseyt kezdem megkedvelni, komolyan.:D)

PuffCinq · http://puffcinq.blog.hu/ 2017.05.27. 14:14:52

@ChristineJane: én Patrick Dempseyvel még nem tudom, hogy állok (bár a Bridget Jonesban jó volt), de Hugh Grant <3 :)

IamSherLocked 2017.05.28. 20:14:02

Hát erre én azt mondom, hogy akkor most már igazán semmi akadálya, hogy felkeressék még pl. Martin Freemant is... :)

PuffCinq · http://puffcinq.blog.hu/ 2017.05.29. 15:38:41

@IamSherLocked: teljesen igazad van! Jövőre csinálhatnának egy teljes (kis)filmet, csak vele! Elvégre Brad Pitt testdublőre is volt, ugyebár!:D
süti beállítások módosítása