Harry James Potter ma 35 éves. Megalkotója, J.K. Rowling ma ünnepli 50. születésnapját. Valamikor 2010-ben J.K. Rowling és Daniel Radcliffe (aki nyolc filmben alakította a híres varázslótanoncot) leültek beszélgetni, hogy elmesélhessék egymásnak, mit jelent számukra "a Harry Potter".

Az alábbi érdekes beszélgetésből kiderül például hogy, J.K. Rowling miért tartotta fontosnak megírni az epilógust, és az is, Alan Rickman vajon ugyanolyan rémisztő-e, mint Perselus Piton professzor...

Én ma ezzel a beszélgetéssel kívánok boldog születésnapot J. K. Rowlingnak és Harry Potternek. De figyeljétek a blogot és a facebook oldalt is! Lesznek még meglepetések!

 

jkr.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://puffcinq.blog.hu/api/trackback/id/tr727654266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

IamSherLocked 2015.08.03. 02:08:16

Happy birthday Rowling and Harry! :) Hú, de érdekes volt az interjú, megérte végignézni. Különösen abba volt érdekes bepillantást nyerni, hogy milyen hatással van érzelmileg egy ilyen mű, és annak befejezése az írójára meg egy színészre, hogy mit gondolnak a könyv szereplőiről, a világáról... nagyon érdekes! Köszönöm a megosztását!

PuffCinq · http://puffcinq.blog.hu/ 2015.08.03. 13:40:40

@IamSherLocked: igazán örülök, hogy tetszett.:) Nekem az volt az egyik legérdekesebb, hogy Hagrid miért maradt életben a végéig. Egyébként itt az interjúnak egy hosszabb változata is:

www.youtube.com/watch?v=btWuw1uO334
, nem tudom, van-e lényegi különbség.

(u.i.: Remélem, azért alszol is...)

ChristineJane 2018.01.05. 23:37:52

Ez a dokumentumfilm nagyon izgalmasnak néz ki, meg fogom nézni, köszi!:)
süti beállítások módosítása