Hugh Laurie gonosz lesz?

2015.03.12. 12:09

A Holnapolisz (Tomorrowland) olyan film, amit rendes körülmények között azt hiszem, nem néznék meg. Nem fogott meg az a fantáziavilág, amit bemutat. A körülmények azonban olyanok, hogy mégis tűkön ülve várom ezt a filmet. A Holnapoliszban ugyanis együtt játszik Dr. Ross és Dr. House, azaz George Clooney és Hugh Laurie. Ez már önmagában is elég csábító, de ráadásul a pár napja megjelent hosszú előzetesből úgy tűnik, hogy Hugh Laurie gonosz karaktert alakít. Mondom én, a Holnapoliszt meg kell nézni. Itt is a hosszú előzetes:

 

 

tomorrowland-032.jpg

 

Az Origo információi szerint a Holnapolisz 2015. május 28-án érkezik Magyarországra.

Egyébként 2015 jó kis év lesz:

Sir Ian McKellen zseniális Sherlock Holmes lesz.

Tom Hiddlestontól pedig rettegni fogunk.

Juhúúú! :)

UPDATE: Ahogy IamSherLocked nevű Kedves Olvasónk fölhívta rá a figyelmemet, a Szörnyek az űrlények ellen című filmet is csak Hugh Laurie miatt néztük meg! És milyen jól tettük!:)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://puffcinq.blog.hu/api/trackback/id/tr977262349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

IamSherLocked 2015.03.13. 17:37:33

Hhhhááááát, ahogy írod, nem nagyon fog meg engem se ez a fantáziavilág, szóval még Hugh Laurie-val se biztos, hogy megnézem... but then again, néztem én már Szörnyek az űrlények ellent :D

PuffCinq · http://puffcinq.blog.hu/ 2015.03.16. 13:01:09

@IamSherLocked: tényleg, Szörnyek az űrlények ellen! :D Az is milyen jó volt!

ChristineJane 2018.01.04. 19:14:02

Sajnos ez a film nagyon, de nagyon rossz! A Szörnyek az űrlények ellen ellenben vicces!:D
süti beállítások módosítása