You Can't Always Get What You Want. 2004. november 16-án, egészen pontosan 10 évvel ezelőtt hangozott el ez a mondat először a Doktor House című sorozatban. A legelső epizód végén. A "Jagger nevű filozófus" szavai később is meghatározóak voltak Doktor House számára. Nem is tehetünk most mást, minthogy a Rolling Stones (és Mick Jagger) klasszikusával köszöntjük a [H]ouse-t. A sorozatot, amely napra pontosan 10 éve indult Amerikában, 2 éve ért véget és ma is hiányzik.

Itt és most maga Doktor House azaz Hugh Laurie énekli a dalt a Band from TV közreműködésével. A tovább mögött természetesen Mick Jagger énekel. You can't always get what you want. But if you try sometimes, well you might find: you get what you need.

house4.jpg

 

A Jóbarátok idén 20 éves, és ami még hihetetlenebb, a Vészhelyzet is!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://puffcinq.blog.hu/api/trackback/id/tr526895033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

IamSherLocked 2014.11.16. 17:33:37

Juhuhúúúúú!! Én, én láttam az összes részt és mindegyik felejthetetlen élmény volt, mert mindet valakivel együtt láttam... és mellesleg szeretném is még megnézni egyszer mindet! :))) Úúúúúgy köszönöm annak az illetőnek a sok House nézést!!!!! :))) <3

PuffCinq · http://puffcinq.blog.hu/ 2014.11.16. 17:58:30

@IamSherLocked: :D Az illető üzeni, hogy ő úgy emlékszik, hogy ő már nagyban nézte a sorozatot, amikor rágni kezdte a füledet, hogy a House jó, nézd te is! Így az első két évadot egyedül "hoztad be", majd a harmadiktól minden részt együtt néztetek! Bárhogy is volt, a tanulság: újra kell néznetek az egészet együtt!:))) <3

IamSherLocked 2014.11.16. 18:08:42

Hát akkor én meg üzenem az illetőnek, hogy majdnem így volt :D A harmadik évaddal kezdtem el valóban, és azután úgy az első két évadot. És szerintem nem egyedül... :)

PuffCinq · http://puffcinq.blog.hu/ 2014.11.17. 09:35:37

@IamSherLocked: most hogy mondod, az illető is úgy emlékszik, mintha nézte volna veled az első részeket. És mintha meg is beszéltétek volna, hogy mindenkinek milyen fura, haja volt. :D (Kivéve Chase-t, persze, aki szép hajú!)

Hiába, na az illető öregszik, néha be kell indítania az agyát. :))) De a tanulság akkor is marad: House-t kell néznetek együtt! Soon. :)

ChristineJane 2018.01.04. 18:30:07

Olyan jó, hogy írtatok végül a House-ról is!:))
süti beállítások módosítása