Ma ünnepli 38. születésnapját, a balkezes, de "nemcsak ezért" zseniális színész, Andrew Scott. Hatalmas hiányosság, hogy Andrew Scott születésnapját eddig nem ünnepeltük itt a blogon. Pedig Andrew a BBC Sherlock Moriartyként éppen nagyon hiányzik mindenkinek, és még több mint egy évet kell várnunk, mire megtudjuk, hogyan tér vissza, hogy Sherlock "perzselően őrült" ellenfele legyen megint.

Addig is, Andrew Scott születésnapja alkalmából, megmutatom Nektek a Sea Wall című rövidfilmet. A film egy félórás monológ. Nem látunk mást, csak Alexet (Andrew Scott), aki a kislányáról mesél nekünk. Én most nem is mondok többet a megrázó és erőteljes történetről, nézzétek meg a filmet Ti is! Andrew Scott olyan természetesen játszik, mintha a saját életét mesélné. Zseniális, mint mindig.

UPDATE: Én jelenleg nem találok olyan oldalt, ahol megnézhetnétek a filmet, de ITT megtaláltok róla minden információt, (A filmet meg is lehet venni.)

AndrewScott2.jpg

Andrew Scott egyébként nem kevésbé elfoglalt, mint sherlockos kollégái, Benedict Cumberbatch és Martin Freeman: ő is szerepelt a londoni nemzeti színházat ünneplő gálán, nemrég mutatták be Pride c. filméjét, emellett XI. Lajos francia királyt alakítja majd a BBC 2016-os VI. Henrik feldolgozásában. (Ez a film is a Hollow Crown sorozat része lesz, és Benedict Cumberbatch is föltűnik majd már benne enyhén rocksztáros III. Richárdként.) Végül pedig ne feledkezzünk meg az egy év múlva mozikba kerülő legújabb Frankenstein feldolgozásról sem, amely, amellett, hogy James McAvoy a főszereplője, "tömve van" a BBC Sherlock színészeivel. És ez felettébb örvendetes. :)

Szülinaposok a blogon:

Alan Rickman

Hugh Laurie

Benedict Cumberbatch

Stephen Fry

 

A bejegyzés trackback címe:

https://puffcinq.blog.hu/api/trackback/id/tr736712921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

IamSherLocked 2014.11.14. 19:10:18

Azért (is) szeretem olvasni ezt a blogot, mert "tömve van" a legjobb színészekkel, végre valahol érdemeiknek megfelelően szó esik róluk, és megfelelően méltatva vannak, s ráadásul úgy, hogy az embernek kedve legyen ővelük magába szívni a kultúrát! :) Ezért meg most én méltatom a blogot! :)

PuffCinq · http://puffcinq.blog.hu/ 2014.11.17. 10:00:23

@IamSherLocked: éljen, IamSherLoocked visszatért!:D Követed már a blogot, dear?:) Nehogy lemaradj valamiről!:)))

ChristineJane 2018.01.04. 18:20:55

Andrew Scott egyszerűen fantasztikus!
süti beállítások módosítása