Ez bizony nem áprilisi tréfa, 20 éve mutatták be a sci-fit, amely miatt a mai napig gyanakodva nézünk a kanalakra. Merthogy a kanál nincs is. Az évforduló alkalmából a Mátrix őszinte előzetesét hoztam el Nektek. És ez az előzetes bizony kíméletlenül megmutatja, hogy a 20 éve bemutatott film örök klasszikus, de a folytatásai... de jöjjön inkább az előzetes!

 

 

A tovább mögött pedig elolvashatjátok, mit írtam a Mátrixról még a blog indulásakor, kattintsatok! Éljen Keanu meg a kanál! :)

"1999-ben, aki csak látta a Mátrixot, elámult. Engem decemberben ejtett foglyul, már rögtön az első percben. Keanu Reeves Neo szerepében arra döbben rá, hogy mindaz, amit érzékelünk és megélünk nem valóság; csupán „számítógéppel generált álomvilág.” Börtön az elme számára. S ha a prófécia igazat szólt Neo az egyetlen, aki képes fölszabadítani az emberek tudatát a gépek uralma alól... Én meg arra döbbentem rá azon a bizonyos decemberi estén, hogy a Mátrixot még nagyon-nagyon sokszor látni akarom. Részleteiben semmi eredeti nincs benne, de ahogy ezek a részletek összeállnak, az nagyon is eredeti." A teljes bejegyzést ITT találjátok.

 

spoon.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://puffcinq.blog.hu/api/trackback/id/tr8414302857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ChristineJane 2019.04.01. 19:15:09

Én sem értettem soha, hogy mit beszél az építész. Jó tudni, hogy nem vagyok egyedül!:D Egyébként most kicsikét öregnek érzem magam...:)

PuffCinq · http://puffcinq.blog.hu/ 2019.04.01. 19:21:51

@ChristineJane: én is egész nap azon gondolkodtam ma, hogy nem hiszem el, hogy 20 éves! Bár azért elég sok minden történt velem 20 év alatt.:D És jóllehet, a Keanu Reeves posztereket már leszedtem, az első Mátrix örök kedvenc marad!
süti beállítások módosítása