Miközben Erzsi, Csilla és én már serényen dolgozunk a következő fantasztikus ajánlón, én magam serényen vendégbloggerkedem a Sorozatjunkie-n. Három kiváló férfiról is írtam mostanában.

Cormoran Strike, mindenre elszánt magánnyomozó, aki a magánéletében és a szakmájában is nehézségekkel küzd, de ez nem akadályozza meg abban, hogy a bűnösök nyomába eredjen.

Ross Poldak, bányatulajdonos, földesúr, szívtipró, kaszálóművész és parlamenti képviselő is egyben. (Mindig tudtam, hogy ő a legjobb.:D)

Na, de ki az a Daniel Harrow? Akkor kezdjük vele a sort!

"Itt van tehát Dr. Daniel Harrow, aki zseniális törvényszéki patológus, egészen olyan, mint Dr. Henry Morgan, mínusz a halhatatlanság, plusz egy csipetnyi Gregory House-stílus, megbolondítva némi lazasággal, ami abból adódik, hogy a történet Ausztráliában játszódik." A Harrow című sorozatról írt teljes bejegyzésemet ITT olvashatjátok el, kattintsatok!

 

harrow1.png

 

A tovább mögött jön Poldark és Strike!

 

Poldark

 

"Debbie Horsfield, a sorozat készítője semmit sem bízott a véletlenre. A 4. évad azzal kezdődik, hogy Aidan Turner, azaz Ross Poldark félmeztelenül kiemelkedik a habokból, egészen úgy, mint egy félisten. És ezzel már meg is van az alaphangulat: jöhet a sok ármány, szerelem, politikai játszma és szenvedély." A Poldark 4. évadát bemutató írásomat ITT olvashatjátok el!

 

poldark1.jpg

George Warleggan szerepében Jack Farthing rendszeresen ellopja a show-t

 

Strike

 

"Most, hogy a Cinemax adni kezdte a sorozatot, már nagyon is itt az ideje, hogy ismét írjak a Strike-ról, vagy, ahogy Amerikában mondják, a C.B. Strike-ról. A J.K. Rowling első két krimikönyvét feldolgozó részekről már olvashattatok, most jöjjön a harmadik regény, a Gonosz pálya adaptációja." A teljes írást ITT olvashatjátok el! Egyébként éppen mostani hír, hogy 2018. szeptember 18-án jelenik meg a 4. Cormoran Strike-kötet az Egyesült Királyságban, így jövőre már a sorozat is folytatódhat!

 

strike1.jpg

 

Mindenkinek szívből ajánlom ezeket a sorozatokat nyári kikapcsolódáshoz, vagy már hűvösebb estékhez. És hamarosan jön egy vadiúj kihagyhatatlan ajánló! Figyeljétek a blogot!:)

A bejegyzés trackback címe:

https://puffcinq.blog.hu/api/trackback/id/tr1113729052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ChristineJane 2018.07.12. 20:51:52

<3 Ioan a szívem csücske, és szerintem is nagyon jól sikerült a Harrow. Várom a második évadot, és a többit, reméljük!:D

IamSherLocked 2018.07.13. 21:37:28

Ha nekem ennyi időm lenne... :)
süti beállítások módosítása