Mipupu!

2018.01.05. 13:33

Kedves, Drága Olvasók!

Már igen régen eldöntöttem, hogyha egyszer legyőzöm a félelmem és sikerül a francia nyelvvizsgám, akkor itt a blogon is fölidézem a Jóbarátoknak azokat a jeleneteit, amelyekben Joey franciául tanul. Tavaly végre sikerült a vizsga, és vele teljesült gyermekkori álmom is, történész lettem. És ami a legjobb, eljött végre a boldogság: elmondhatom, hogy (egy kicsit) jobban beszélek franciául, mint Joey!:D Persze, az biztos, hogy olyan viccesen soha nem tudok majd beszélni, mint ő! Mipupu!

 

 

A fenti rövid videóban magyarul halandzsázik Joey, a tovább mögött az összes olyan jelenetet megtaláljátok, amelyben a franciával próbálkozik, igaz a legendás magyar szinkron nélkül, eredeti nyelven. De így is felejthetetlen élmény lesz, ígérem!:)

 

 

 

french.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://puffcinq.blog.hu/api/trackback/id/tr7313550569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ChristineJane 2018.01.05. 22:59:20

:DD Gratulálok, de azt azért gyanítom, hogy te már az első órán jobban beszéltél franciául, mint Joey valaha is fog.

Nem tudom, nekem most az eredeti jobban tetszik, megmagyarázni nem tudom, csak egy érzés. De nem tagadom, hogy a magyar szinkron minden hibájával együtt legendás.

PuffCinq · http://puffcinq.blog.hu/ 2018.01.07. 13:45:41

@ChristineJane: :D Köszönöm! Igen, az eredetinek valahogy tényleg jobb a ritmusa, de hátha jön majd egy szakértő és megmondja, hogy mi van.:) Mindenesetre mipupu!:DD

IamSherLocked 2018.01.11. 21:15:54

Nagyon gratulálok! :) A magyar szinkron zseniális, én csak ennyit tudok mondani. :)
süti beállítások módosítása