Maggie Smith kétszeres Oscar-díjas, legendás angol színésznő ritkán ad interjút. Mindez azért jutott most eszembe, mert a színésznő a napokban, december 28-án ünnepelte 89. születésnapját. Ünnepeljük hát most Maggie Smith születésnapját és az új esztendőt is egy ritka és kihagyhatatlan interjúval, amelyet a színésznő Graham Nortonnak adott.

Maggie Smith 2015-ben látogatott el a Graham Norton Showba. A rá jellemző eleganciával, bájjal és ellenállhatatlan száraz humorral mesélt a Harry Potterről, a Downton Abbeyről, és arról miként birkózik meg vele, hogy az emberek, például sok kicsi gyerek, megismeri az utcán.

 

maggie.jpg

 

Történt például, hogy egy kisgyerek egyszer megkérdezte tőle: "te tényleg egy macska voltál?". Utalva arra, hogy McGalagony professzor a Harry Potter-történetekben bizony macskává tud változni. Maggie Smith pedig maga is meglepődött, amikor így válaszolt: "szedd már össze magad, hogyan lehettem volna tényleg macska?". Ez a válasz első hallásra agresszívnak tűnhet, de az interjút végignézve kiérződik belőle a hamisítatlan angol humor, és az hogy Maggie Smith nagyon szereti a gyerekek érdeklődését. No, és azt se felejtsük el, hogy ez egy igazi McGalagonyhoz illő válasz, mert az ő tanítványai bizony szedjék össze magukat.:)

A "tovább" mögött látható interjúból az is kiderül, hogyan viseli a színésznő néha bizony tolakodó amerikai rajongóit, és hogy vajon ő maga megnézte-e a Downton Abbeyt. Szívmelengető és humoros interjú, amelyet nem lehet elégszer megnézni. Én ezzel kívánok Nektek békés, boldog új évet, és sok kihagyhatatlan könyvet, filmet és színházi élményt az új esztendőben is. Jövőre találkozunk! :)

 

 

Ha tetszett a cikk és nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és ajánlókról, akkor kövesd A Kihagyhatatlan blogot a Facebookon is, és csatlakozz A Kihagyhatatlan csoporthoz is! Várok mindenkit szeretettel! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://puffcinq.blog.hu/api/trackback/id/tr7318290269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ChristineJane 2023.12.31. 16:52:42

Imádom ezt az interjút! Már nem tudom, hányszor megnéztem az évek alatt. Én egyébként nagyon örülnék, ha Maggie Smith rám pirítana, hogy szedjem össze magam. Meg lennék tisztelve.:D

Boldog új évet kívánok, és sok sikert a bloghoz, jövőre is, várom a kihagyhatatlan dolgokat.:))

PuffCinq · http://puffcinq.blog.hu/ 2023.12.31. 16:58:41

@ChristineJane: :D én is imádnám, ha leszidna. Elvégre ő McGalagony.:))

Boldog új évet, és köszönöm, igyekszem jövőre is sok kihagyhatatlan dologról írni.:)
süti beállítások módosítása