Több veszély, több titok...

2017.04.02. 16:30

...még több Sherlock. Így szól az AXN hirdetése, ami természetesen azt jelenti, hogy a Sherlock 4. évada végre megérkezett Magyarországra. Április 10-én 21:00 órától láthatjuk az új részeket, hétfőnként. Az AXN valamiért eltávolította a videót, úgyhogy a hivatalos hirdetés helyett jöjjön egy egészen jól sikerült rajongói videó a Sherlock eddigi négy évadáról:

 

 

 

A Sherlock 4. évadának első része gyenge volt, de voltak zseniális pillanatai. A második rész fantasztikus volt, egy fenomenális főgonosszal. A harmadik pedig olyan tökéletes érzelmi ívet írt le, hogy szó szerint mozdulni sem tudtam másfél órán át, és szerintem még levegőt venni is elfelejtettem néha. Újabb felejthetetlen Sherlock évadot kaptunk.

Logikai bakik mindegyik részben voltak, de ha ezeket sorra elemeznénk és szétszednénk, éppen az a varázslat, az az erős érzelmi hatás tűnne el, amit ez az évad nyújtott. Egyébként is, Sherlock sosem volt reálisan megfogható alak, inkább egy valóságos mesei hős, akinek, mint minden jó mesei hősnek, a kalandjait és a jellemfejlődését szórakoztató, izgalmas és néha felkavaró nézni, még akkor is, ha útközben akadnak logikátlanságok.

Nekem éppen azt mutatta meg a Sherlock 4. évada, hogyha egészen belehelyezkedünk abba a fantáziavilágba, amelyet Sir Arthur Conan Doyle művei nyomán Mark Gatiss és Steven Moffat teremtett, ha hagyjuk, hogy hasson ránk, akkor fantasztikus élményben lehet részünk. Kicsit spoileres, nagyon érzelmes beszámoló a 4. évadról ITT.

 

sherlock4.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://puffcinq.blog.hu/api/trackback/id/tr2212395485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ChristineJane 2017.04.06. 12:40:35

Én minden hiba és félrefordítás ellenére mindig nagyon kíváncsi vagyok a szinkronra, úgyhogy most is izgatottan várom!:)
süti beállítások módosítása