Nagy-Britanniában pénteken tartották a Red Nose Day elnevezésű jótékonysági akciót. Red Nose Day minden évben van, az összegyűjtött adománnyal a nehéz sorsú gyerekeket támogatják Angliában és szerte a világban. Az adománygyűjtéshez minden évben több különleges műsorral kapcsolódik a BBC. Idén az egyik legjobban várt műsorszám minden kétséget kizáróan a Red Nose Day Actually volt. A Red Nose Day Actually az Igazából szerelem (Love Actually) folytatása, egy alig 15 perces kisfilm, amely fölvonultatja az eredeti film legtöbb szereplőjét.

A Red Nose Day Actuallyben föltűnik - a még mindig rendkívül sármos - Colin Firth és az igencsak felnőtt gyerekszereplők is, de a show-t Hugh Grant lopja el, aki nemcsak hogy tart egy olyan felemelő beszédet, amilyenre most mindannyiunknak szüksége van, de még táncol is, de még hogy! Nem is húzom tovább, nézzétek meg:

UPDATE: Ahogy az várható volt, a kisfilmet már eltávolították az internetről, de remélem, sokan láttátok.:) Májusban jön az amerikai változat, amelyben Laura Linney is szerepel majd. Nem fogjuk kihagyni!

UPDATE2: Itt az amerikai változat!

UPDATE3: A kisfilmet az NBC sajnos eltávolította, úgyhogy álljon itt az Igazából szerelem őszinte előzetese, mert ezt a filmet úgyis imádjuk, hogy tudjuk, hogy igazából nagy hülyeség. :)

 

 

 

red-nose-actually.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://puffcinq.blog.hu/api/trackback/id/tr9012374479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása