Legalábbis ez látszik a Black Mass előzeteséből! Oké, nekem mondjuk még az Alice csodaországban is tetszett, de azért én is évek óta arra várok már, hogy Johnny Depp végre újra megmutassa, milyen jó színész. És erre minden lehetősége megvan a Black Mass című filmben. Már az első, kétperces előzetesében olyan feszültséget teremt, hogy szerintem a moziban a karfát szorongatva fogom suttogni, hogy végre, Johnny Depp visszatért!

A Black Massban Johnny Depp Whitey Bulger bostoni maffiafőnöket alakítja, aki harminc éven át volt az FBI informátora. Cserébe arra az FBI nem figyelt oda, hogy Bulger mit művel. (Érdekesség, hogy Jack Nicholson karakterét A Tégla c. filmben Whitey Bulger ihlette.) Tényleg nagyon jónak ígérkezik a Black Mass, és az már csak hab a tortán, hogy Bulger testvérét (aki egyébként szenátor) Benedict Cumberbatch alakítja. A filmet Amerikában 2015. szeptember 18-án mutatják be, remélem, hozzánk is hamar eljut!

 

 

És most már tényleg azt mondom, hogy 2015 jó kis év! Lesz itt:

Holnapolisz

Mr. Holmes

Bíborhegy

a Black Massen kívül, és ez még csak a kezdet! Ti melyik filmet várjátok a legjobban?

111_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://puffcinq.blog.hu/api/trackback/id/tr397393378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ChristineJane 2018.01.05. 23:08:27

És a Fekete mise sem lett igazán jó, bár igaz, hogy Johnny Depp mostani munkái közül tényleg kiemelkedik.
süti beállítások módosítása