Party anyone?

2014.06.29. 19:40

Ünnepeljünk még egy kicsit! Már a sikeres középkor szigorlatnak is örültem egy bejegyzéssel. (Az ókor szigorlat idején szerintem még nem volt Kihagyhatatlan blog.) De akkor most, annak örömére, hogy magam mögött hagytam a kora újkort, hadd énekeljen II. Károly, Anglia, Skócia és Írország királya, a Víg Uralkodó. II. Károly uralkodása alatt visszatért minden, amit Oliver Cromwell betiltott: a színház, a sportok, ahogy az alábbi Horrible Histories dalban megfogalmazzák, a bulizás! Party anyone?

 

A Horrible Histories c. műsorról meséltem már Nektek. A műsorban elhangzó dalok szövegét megtaláljátok ITT.

II. Károlyról Samuel Pepys is írt a naplójában.

King_Charles_II_by_John_Michael_Wright_or_studio.jpg

És hogy én hogy fogok bulizni júliusban? A tovább mögött kiderül!

Bizony, már megvan a jegyem a Hugh Laurie koncertre! Július 20-án, Grazban. Mert én július 19-én nem leszek Budapesten, de ne feledjétek, hogy Hugh Laurie aznap Budapestre jön! Én már számolom a napokat!

A bejegyzés trackback címe:

https://puffcinq.blog.hu/api/trackback/id/tr556452421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása