Michael Fassbender mostanában ontja a filmeket. És ennek mi igazán örülünk. :) A hátborzongatóan zseniálisnak ígérkező Macbeth remélem, még idén eléri a magyar mozikat. A Slow West című westernt külföldön már játsszák, hozzánk nem tudom, eljut-e moziba. De az biztos, hogy a Steve Jobs életéről szóló filmet nálunk is bemutatják majd.  Az első igazi előzetes azt ígéri, hogy nemcsak Michael Fassbender lesz nagyon jó, hanem maga a film is:

 

 

És most jöjjön a szavazás! A Holnapoliszt már bemutatták, de maradt még bőven film! Melyiket várjátok a legjobban?

Black Mass

Mr. Holmes

Bíborhegy

Macbeth

vagy Steve Jobs mindenkinél izgalmasabb?

 

 

jobs.jpg

A londoni utamat meg kellett szakítanom (de ígérem, nagyon sok régi szép és még eljövendő londoni élményem elevenedik majd meg itt a blogon), de a Mr. Holmest még éppen láttam egy különleges vetítésen, premier előtt. Szép film a Mr. Holmes, és Sir Ian McKellen valóban zseniális benne. De Sherlock Holmes lényege mégis hiányzik a filmből, erről szeretnék majd még írni, ha már Ti is láttátok! Addig is szavazzatok! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://puffcinq.blog.hu/api/trackback/id/tr77593816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

IamSherLocked 2015.07.07. 12:54:03

Hmm, hmmmm, ez az előzetes annyira bonyolult, vagy sok szálon futó sztorit mutat, hogy nem áll össze bennem semmilyen kép arról elsőre, hogy mit akar a film, egyáltalán jó, vagy rossz színben feltűntetni Jobst (mert azért általában az egyik mellett leteszik a voksukat a filmek), mik a témái, azok hogy kapcsolódnak egymáshoz... de mint ilyen, biztos sokszínű és izgalmas lesz, és Michael Fassbender miatt amúgyis megnézném :)))
A szavazásosdi pedig nagyon tetszik :), nagyon érdekesen alakult, nem gondoltam volna pl, hogy a Black Masst ennyien várják.

PuffCinq · http://puffcinq.blog.hu/ 2015.07.07. 14:25:23

@IamSherLocked: És a Bíborhegy és a Macbeth fej-fej mellett. Tom Hiddleston és Michael Fassbender összecsap.:D Bár a végén úgyis megnézzük mindkettőt.:)

ChristineJane 2018.01.05. 23:30:08

Juj, a Steve Jobs is milyen rossz lett végül...
süti beállítások módosítása